2012-12-04 04:03:54
Φωτογραφία για Κ-1 World Max 2012: «Έρχομαι για ‘σένα...» (video)
«Θα φέρω σε δύσκολη θέση τον Ζαμπίδη»

Ο Ρις ΜακΑλιστερ περιμένει με ανυπομονησία την συμμετοχή του στο Κ-1 της Αθήνας.

Παρόλο που είναι ο πιο μικρός (συνεπώς κι ο λιγότερο έμπειρος από τους υπόλοιπους της οκτάδας), όπως κάθε fighter που σέβεται τον εαυτό του… ξεχειλίζει από αυτοπεποίθηση.

Μιλώντας στο sport-fm.gr μοιάζει έτοιμος για την πρόκληση ν’ αντιμετωπίσει τον Μιχάλη Ζαμπίδη στην έδρα του, καθώς οι βλέψεις του δεν περιορίζονται απλώς στην χαρά της συμμετοχής.

Του Παναγιώτη Σγαρδέλη

Στις 6 Δεκεμβρίου γίνεται 20 ετών. Για να κλείσει θέση στην οκτάδα του φημισμένου τουρνουά kickboxing νίκησε τον Yuji Nashiro, στην φάση των «16», που πραγματοποιήθηκε στην Μαδρίτη. Σειρά τώρα παίρνει η τελική φάση στην Ελλάδα.

«Αυτό είναι το μεγαλύτερο τουρνουά της καριέρας μου -μέχρι στιγμής- είναι σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να αγωνίζομαι σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο. Τώρα το μόνο που θέλω είναι να συνεχίσω με νίκες.


Βρέθηκα στο διάσημο muay thai camp Superpro (Koh Samui) για προετοιμασία και τώρα συνεχίζω στην Αγγλία. Το στυλ μου διαφέρει από των υπόλοιπων μαχητών. Θα το διαπιστώσετε στους αγώνες.

Αισθάνομαι έτοιμος, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Είμαι πεινασμένος για να δείξει τις ικανότητές μου.

Πιστεύω ότι μπορώ να φτάσω στον τελικό, γιατί είμαι συγκεντρωμένος και αποφασισμένος στον στόχο μου», είπε στο sport-fm.gr ο Άγγλος, που σε λίγες ημέρες θα βρίσκεται στη χώρα μας για να πάρει μέρος στο Κ-1 Max Final της Αθήνας (15 Δεκεμβρίου).

Εκεί θα κοντραριστεί με ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τουρνουά, τον Μιχάλη Ζαμπίδη. Κάτι πάντως που δεν τον πτοεί. «Έρχομαι για ‘σένα» (I’m coming for you) …προειδοποιεί μέσω facebook «φωτογραφίζοντας» τον Έλληνα πρωταθλητή.

«Είναι ένα μήνυμα που στέλνω σε κάθε αντίπαλό μου. Το πιστεύω ειλικρινά ότι μπορώ να φέρω σε δύσκολη θέση τον Ζαμπίδη. Ασφαλώς όμως και τον σέβομαι, όπως και όλους τους μαχητές στο Κ-1 γιατί αγωνίζονται σε πολύ υψηλό επίπεδο».
sport-fm.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αν γίνουμε ένα…
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αν γίνουμε ένα…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ