2012-12-04 01:43:04
Φωτογραφία για Αποκτήστε το τέλειο σχήμα στα φρύδια σας σε πέντε απλά βήματα
Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Τα όμορφα, καλοσχηματισμένα φρύδια που δεν είναι πάρα πολύ βγαλμένα είναι το απόλυτο trend ανάμεσα στις διάσημες του Hollywood.

Τα πυκνά, αλλά καλοσχηματισμένα φρύδια δίνουν ένταση στο πρόσωπό σας και κάνουν πιο έντονο το βλέμμα σας. Για να τα αποκτήσετε λοιπόν ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα.

1. Προτιμήστε ένα πιο νεανικό σχήμα

Τα φρύδια είναι μοναδικά σε κάθε άνθρωπο, οπότε μην προσπαθήσετε να τους δώσετε ένα σχήμα που δε δείχνει φυσικό. Μόδα είναι τα φυσικά, γεμάτα φρύδια με λίγο ανασηκωμένο το τόξο, ανάλογα με το μήκος τους. Το σχήμα αυτό είναι αρκετά νεανικό, δίνει μια δραματικότητα στο βλέμμα σας και είναι ο τέλειος… σκελετός για το μακιγιάζ σας.

2. Το παν είναι η προετοιμασία

Βουρτσίστε τα φρύδια σας με ένα ειδικό βουρτσάκι κατά τη φορά που έχουν οι τρίχες των φρυδιών σας. Αφιερώστε λίγα λεπτά, κοιτώντας το πρόσωπό σας στον καθρέφτη για να αποφασίσετε ποια μέρη θέλετε να… καθαρίσετε. Ποτέ μην βγάζετε τις τρίχες από το πάνω μέρος των φρυδιών ή τις άκρες γιατί αλλάζουν εντελώς τις διαστάσεις του προσώπου.


3. Συγκεντρώστε τα εργαλεία σας

Αποφύγετε τις πούδρες. Προτιμήστε ένα ωραίο μολύβι που μπορεί να ταιριάξει απόλυτα με το δέρμα σας. Ένα τζελ φρυδιών με χρώμα είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείχνουν τα φρύδια σας πιο πυκνά. Να επιλέγετε αποχρώσεις που ταιριάζουν με το χρώμα των φρυδιών σας, παρά των μαλλιών σας. Αν δεν είστε βέβαιη, αποφύγετε οτιδήποτε κεραμιδί ή πορτοκαλί.

4. Κάντε το σαν επαγγελματίας

Πάρτε ένα μολύβι και γεμίστε τα φρύδια σας από την εσωτερική γωνία προς το τόξο. Ύστερα προσπαθήστε να επιμηκύνετε τα φρύδια σας λίγο πιο έξω από την εξωτερική γωνία. Αν πρέπει να κάνετε διορθώσεις καλό είναι να μαλακώσετε λίγο τις γραμμές με ένα βουρτσάκι.

5. Ολοκληρώστε το look

Αν έχετε ξανθά ή καστανά φρύδια καλό είναι να χρησιμοποιήσετε ένα τζελ με χρώμα για να χρωματίσετε κάποιες λεπτές τριχούλες που είναι σχεδόν αόρατες. Έτσι τα φρύδια σας θα δείχνουν πιο πυκνά και το σχήμα των φρυδιών σας θα είναι πιο… καθαρό.
star.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ