2012-12-03 23:40:08
Φωτογραφία για ΣΕΖΝΙ : ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗ ΣΟΥΟΝΣΙ, ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Βοϊτσεκ Σέζνι που εκπροσώπησε τους παίκτες της Άρσεναλ στην συνέντευξη Τύπου είπε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του ξενάνε την ήττα από τη Σουόνσι και κοιτάνε μόνο το ματς με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας των "κανονιέρηδων είπε για:

Την ήττα από την Σουόνσι και την ψυχολογία της ομάδας: Έχουμε ένα ματς Τσάμπιονς Λιγκ και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε. Είμαστε στεναχωρημένοι για την ήττα μας αλλά τώρα υπάρχει ο Ολυμπιακός. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε τον αγώνα, που ακουλουθεί μετά από τέτοιες ήττες.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Το εάν νιώθει ότι η Άρσεναλ δεν λειτουργεί καλά: Το θέμα είναι να δίνουμε το 100% στις προπονήσεις. Εμείς πάντα δουλεύουμε. Δεν είπα ότι οι παίκτες της Σούονσι το ήθελαν πιο πολύ. Απλά λέω να δίνουμε το 110%.

Την θέση της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ: Είμαι πολύ έκπληκτος. Με έχει εκπλήξει η θέση που είμαστε γιατί έχουμε πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Δεν δικαιολογείται να είμαστε σε τέτοια θέση στο πρωτάθλημα. Πρέπει να ανακάμψουμε. Για το τι φταίει δεν είναι ο δικός μου ρόλος ν' απαντήσω.


Το κατά πόσον ένιωσε κατά πόσον έμαθε πιο πολλά φέτος: Ήταν δύσκολα και για μένα. Τώρα όμως είμαι πιο δυνατός και σε φόρμα και ανυπομονώ να βοηθήσω ξανά την ομάδα μου. Οι τελευταίοι μήνες ήταν αρκετά δύσκολοι και δεν μου επέτρεψαν να είμαι σε καλή κατάσταση. Ανυπομονώ να αφήσω πίσω τις δυσκολίες που είχαν. Είμαι ήδη ΟΚ.

Για ζέστη πολλών Watt από 21€ με άμεση παράδοση

Την σχέση του με τον κόσμο: Πιστεύω ότι η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου με σέβεται. Ο κόσμος κάποιες φορές ξεχνάει το τι έχει κάνει ένας άνθρωπος για την ομάδα του. Φαίνεται όμως ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί αυτός που φωνάζει πιο πολύ να εκπροσωπεί την άποψη των περισσοτέρων. Ο Πίτερ (ο πρόεδρος της Άρσεναλ) έχει κάνει πολλά για τον σύλλογο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ