2012-12-03 23:17:02
Φωτογραφία για ΧΑΤΖΑΡΑΣ : Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ
Η πρώτη θέση στο φετινό πρωτάθλημα ήταν… εξασφαλισμένη για τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο Γιώργος Χατζάρας στην εκπομπή «Βάσει σχεδίου» και τον "NovaΣΠΟΡ 94,6", καθώς η διαφορά ποιότητάς του είναι τεράστια.

Ο Έλληνας προπονητής σχολίασε ότι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν αυτός που περιμέναμε και γι’ αυτό έμεινε τόσο πίσω στη βαθμολογία.

«Ο Άρης είναι στη πιο δύσκολη κατάσταση», ανέφερε για την κούρσα του υποβιβασμού, ενώ ξεκαθάρισε ότι και η ΑΕΚ θα χρειαστεί να παλέψει.

Για ζέστη πολλών Watt από 21€ με άμεση παράδοση

Αναλυτικά, όσα είπε ο Γιώργος Χατζάρας:

Για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας: «Νομίζω ότι τα πράγματα ήρθαν φυσιολογικά. Εκείνο που πιθανώς να είχε άλλη εξέλιξη, ήταν το ματς της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε τις δύο ομάδες να πάρουν το τρίποντο. Δεν βοηθήθηκαν να δείξουν τις αρετές τους, καθώς το γήπεδο δεν προσφερόταν για ποδόσφαιρο».


Για τον αποκλεισμό Κατίδη: «Εξαρτάται από το παράπτωμα για το αν θα αποκλειστεί ένας παίκτης. Ο προπονητής για να στείλει εκτός ομάδας έναν παίκτη, νομίζω θα είναι σοβαρό. Πρέπει να διαφυλάξεις την πειθαρχία μέσα στην ομάδα σου κυρίως. Ο γυμναστής είναι συνεργάτης του προπονητή, οπότε είναι σαν να έχεις επεισόδιο με τον ίδιο τον τεχνικό».

Για την... κούρσα του υποβιβασμού: «Για μένα όλες οι ομάδες μπορούν να κάνουν σερί και να... αναπνεύσουν βαθμολογικά. Ο Άρης είναι αδύναμος σε ποιότητα και υλικό και νομίζω είναι στην πιο δύσκολη θέση από όλες τις ομάδες που είναι χαμηλά. Όλα βέβαια γίνονται στο ποδόσφαιρο. Σε μικρότερο βαθμό συμβαίνει και στην ΑΕΚ, καθώς τέτοιου είδους ομάδες δεν έχουν συνηθίσει να παλεύουν για τη σωτηρία τους. Είναι ένα βάρος να βρίσκονται χαμηλά, εν αντιθέσει με άλλες ομάδες που το έχουν ζήσει στο παρελθόν και γνωρίζουν πώς να το γυρίσουν».

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Για το ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: «Ο ΠΑΣ έρχεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχει καλό σερί και δείχνει καλό πρόσωπο. Της ΑΕΚ της λείπει αυτή τη στιγμή εκτός της ποιότητας και η τύχη».

Για το προσεχές ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού: «Η πρώτη θέση έχει εξασφαλιστεί πριν αρχίσει. Η διαφορά του Ολυμπιακού με τις άλλες ελληνικές ομάδες είναι τεράστια. Ο Παναθηναϊκός περνάει δύσκολες στιγμές, λόγω της οικονομικής κρίσης, ενώ έχει ξεκινήσει και με το -2 στη βαθμολογία. Η πρώτη θέση ήταν ένα όνειρο εξ' αρχής. Στα δέκα πρώτα παιχνίδια, είχε δείξει ένα μέτριο προς κακό πρόσωπο. Δεν είχε αυτοπεποίθηση, δεν ήταν ο Παναθηναϊκός που περιμέναμε. Υπολείπεται του Ολυμπιακού, όμως στα ντέρμπι δεν μετράνε μόνο αυτά, καθώς όλα είναι πιθανά».

Για το που θα έδινε βάση αν ήταν ο... Ρότσα: «Αν είσαι ο Παναθηναϊκός και αντιμετωπίζεις μια ομάδα, όπως η Τότεναμ, δεν έχεις πολλές ελπίδες για διάκριση στην Ευρώπη. Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό με τον Ολυμπιακό…».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ενα «δούναι-λαβείν»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ενα «δούναι-λαβείν»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ