2012-12-03 16:51:09
Φωτογραφία για Πάτρα: 10 Κορίτσια Φτιάχνουν και σας καλούν στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι τους
10 χαρισματικά κορίτσια με πολύ αγάπη για την τέχνη της χειροτεχνίας και τηs διακόσμησηs, της ζαχαροπλαστικής, της σαπωνοποιίας, του παιδικού ρούχου και του κοσμήματος δίνουν ραντεβού στον φιλόξενο χώρο του Bar Cafe LIBIDO στη VESO MARE με σκοπό να σαs παρουσιάσουν τις χειροποίητες δημιουργίες τους.

Αυτό που τιs κάνει τόσο ιδιαίτερα μοναδικές και αξίζει κανείς να τις συναντήσει, είναι το κέφι με το οποίο φτιάχνουν τις υπέροχες δημιουργίες τους και η αύρα που σου μεταδίδουν όταν θα πλησιάσεις τον πάγκο τους.. Ναι! Καλά καταλάβατε.......Αυτά τα 10 ταλαντούχα κορίτσια θα παρουσιάσουν ένα διαφορετικό και πολύ κεφάτο ΠΑΖΑΡΙ, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, που θα διαρκέσει από το πρωί στις 10:00 έως το απόγευμα στις 18:00.

Εκεί Θα μπορέσετε να ψωνίσετε κάποια από Χριστουγεννιάτικα δωράκια σαs και ταυτόχρονα να χαλαρώσετε στον οικείο χώρο του cafe....!

Φυσικά, τόσο πολυτάλαντα κορίτσια θα ήταν αδύνατο να μην έχουν κάποιεs ευαισθησίες, γι αυτό και μέρος των εσόδων του ΠΑΖΑΡΙΟΥ θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Συμμετέχουν οι: Αρχοντούλα Λυκούδη, Κατερίνα Κορδά, Χρύσα Στεφανίδη, Θεοδώρα Ζωγοπούλου, Γιώτα Κοντογεωργοπούλου, Χαρά Λαμπροπούλου, Ελλιάνα Σίνου, Αφροδίτη Μπότη, Πηνελόπη Μπαλταγιάν

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

10:00-18:00

LIBIDO VESO MARE
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ