2012-12-03 16:02:05
Φωτογραφία για Pippa, η «Αμαρτωλή της Χρονιάς»...
Περήφανα η Pippa Middleton μπορεί να διατυμπανίζει ότι το 2011 εστέφθη άτυπα «Τα καλύτερα οπίσθια της χρονιάς», ωστόσο το 2012 κλείνει με την απόδοση ενός όχι και τόσο κολακευτικού τίτλου, αυτού του «Αμαρτωλού της Χρονιάς».

Η Pippa συγκαταλέγεται στη λίστα των ανθρώπων που τη χρονιά αυτή, η οποία ολοκληρώνεται σε κάτι περισσότερο από έναν μήνα, «εξετράπησαν της πορείας τους ή αποκαθηλώθηκαν από το βάθρο τους», όπως η σύζυγος του εκπροσώπου της Βουλής των Κοινοτήτων Sally Bercow ή ο ποδηλάτης Lans Armstrong. Τη λίστα των «κοινωνικά παραστρατημένων» θα παρουσιάσει η ιαπωνική όπερα Mikado που θα ανέβει στην Εθνική Λυρική Σκηνή της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο στίχος που αφιερώνεται στην 29χρονη Pippa αναφέρει: «Και η αδερφή της Δούκισσας που κυκλοφόρησε νέο βιβλίο/Δεν πούλησε καθόλου καλά αλλά τα οπίσθιά της αξίζουν μια ματιά». Ο ηθοποιός και ερμηνευτής της όπερας που υποδύεται τον μεγαλοπαραγωγό Ko-Ko, Richard Suart, ο οποίος θα αναγνώσει τη λίστα, είπε στην Telegraph όταν σ’ αυτήν τη λίστα θα περιέχονται όλα τα ονόματα αυτών που παραστράτησαν τον χρόνο που φεύγει. «Κάποιοι είναι αρκετά γενναιόδωροι με το να εμφανίζονται. Κάποιοι άλλοι φοβάμαι ότι δεν θα μου ξαναμιλήσουν», τόνισε.


 Η Pippa φημολογείται ότι έλαβε προκαταβολικά 400.000 λίρες για τον οδηγό πάρτι που εξέδωσε, αλλά το βιβλίο της κατάφερε να πουλήσει μόνο 2.000 αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του και ξέπεσε στα καλάθια με τις προσφορές σχεδόν αμέσως. Η όπερα Mikado θα εμφανίζεται στη Βρετανική Λυρική Σκηνή από την 1η Δεκεμβρίου.
ofono
tosokaki.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ