2012-12-03 15:34:48
Φωτογραφία για Aίσχος: Σε νηπιαγωγείο της Καλλιθέας, βάζουν 5χρονα παιδιά να ζωγραφίσουν με χλωρίνη
Η άποψη περί καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων της διευθύντριας και των υπεύθυνων;;;;;; νηπιαγωγών είναι τόσο επικίνδυνη, αλλά η στάση τους απέναντι στο γεγονός ακόμα πιο επικίνδυνη και προκλητική. Η υγεία και σωματική ακεραιότητα των παιδιών είναι στα χέρια τους και οι δασκάλες επιλέγουν να τα μάθουν να ζωγραφίζουν με χλωρίνη. Δεν χρειάζεται να σκεφτούμε τι μπορεί να συμβεί αν μια σταγόνα από το καυστικό δηλητήριο πέσει σε ματάκι ή στοματάκι παιδιού...

Διαβάστε την καταγγελία του οργισμένου πατέρα που πηγαίνοντας το πρωί το παιδί του στο σχολείο, είδε αναρτημένα έργα τέχνης των παιδιών που φτιάχτηκαν από χλωρίνη:

"Οι νηπιαγωγοί "τρελάθηκαν" και βάζουν τα παιδιά πέντε μόλις ετών να ζωγραφίζουν με χλωρίνη.

Ναι Χλωρίνη, την κλινεξ, οχι κάποιο υποκατάστατο – χλωρίνη κανονική.

Η διευθύντρια του νηπιαγωγείου είναι ο "σερίφης" που δεν μιλάει σε κανέναν, δεν ακούει τίποτα, και θα γίνει οτι αυτή θέλει – η απάντηση της στην ερώτηση μου για την χλωρίνη ήταν σαφής, αν δεν σου αρέσει κάνε καταγγελία, και αυτό κάνω."

Ο γονιός είναι αποφασισμένος να το προχωρήσει το θέμα άλλωστε το παιδί του τους εμπιστεύεται και εμείς να κάνουμε έρευνα, μας εμποδίζει προσωρινά βέβαια το γεγονός πως η διευθύντρια στις 12 το μεσημέρι σχολάει, όποτε εις αύριον τα σπουδαία!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ VODAFONE
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ VODAFONE
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ