2012-12-03 15:29:05
Φωτογραφία για Αίγιο: Ο Μανώλης Λιδάκης τραγουδά απόψε για το ΕΚΑΜΕ στον Απόλλωνα
Δεκέμβριος για το Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου σημαίνει πυρετώδεις εργασίες και μεγάλες εκδηλώσεις αναφοράς στην Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες στις 3 Δεκεμβρίου. Με το ίδιο σκεπτικό και με μεγαλύτερο πάθος και φέτος διοργανώνονται μια σειρά εκδηλώσεων - κινητοποιήσεων προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη απέναντι στους ανθρώπους με κάποια αναπηρία και να δράσει προς όφελος τους.

Τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012 (Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες) στις 8:30μ.μ. στο Κιν/θέατρο «Απόλλων», θα δοθεί μεγάλη συναυλία με τον καταξιωμένο καλλιτέχνη και αγαπητό από μικρούς και μεγάλους Μανώλη Λιδάκη.

Τα έσοδα αυτής της φιλανθρωπικής εκδήλωσης θα διατεθούν στο Ε.Κ.Α.ΜΕ. Η οικονομική κρίση θέτει και το χώρο του Κέντρου σε επικίνδυνο σημείο. Έχουν περιοριστεί όσο είναι δυνατό τα έξοδα παρόλα αυτά δεν συζητούνται περικοπές στην κάλυψη των άμεσων αναγκών των παιδιών. Δεν μπορεί να περιοριστεί η ανάγκη τους για δημιουργία, η ανάγκη τους για εκπαίδευση στην ομιλία, η φυσικοθεραπεία τους, η ανάγκη της οικογένειας για ψυχολογική αλλά και πρακτική στήριξη, η ανάγκη τους για αποδοχή και αγάπη.

Το ΔΣ. του Συλλόγου καλεί όλο τον κόσμο να σώσει για άλλη μια φορά το Ε.Κ.Α.ΜΕ. Μαζί δημιουργήσαμε ένα στολίδι στην πόλη του Αιγίου, μαζί θα το διατηρήσουμε.

Η ζωή μας…στα χέρια σας!
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ