2012-12-03 15:22:06
Φωτογραφία για Η βασίλισσα Ελισάβετ όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Δείτε φωτό
Βιβλίο με πλούσιο και σπάνιο φωτογραφικό υλικό της βασίλισσας της Αγγλίας, Ελισάβετ, πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

Το βιβλίο καλύπτει μέσω του φωτογραφικού φακού όλη την ζωή της βασίλισσας και η κυκλοφορία του γιορτάζει τα 60 χρόνια από την στέψη της. Δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στις δεκαετίες του ’50 και του ’60 όταν και η Ελισάβετ ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής παγκοσμίως.

Το περιεχόμενο παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον, καθώς οι εικόνες είναι σπάνιες και στην πλειοψηφία τους ανέκδοτες. Πολλές έρχονται μέσα από την επίσημη συλλογή της βασιλικής οικογένειας, από επώνυμους φωτογράφους, αλλά και από απλούς παρισταμένους και ερασιτέχνες.

Η έκδοση περιλαμβάνει πολλές φωτογραφίες της βασίλισσας με την οικογένεια της, στιγμές από τα σημαντικότερα ταξίδια της, αλλά και με σημαντικές προσωπικότητες του 2ου αιώνα, όπως οι Beatles, η Μέριλιν Μονρόε και ο Tζον Κέννεντι.

Η έρευνα και η σύνταξη έγιναν από τον Reuel Golden του οποίου η δουλειά θα κυκλοφορήσει από την φημισμένη εκδοτική Taschen στην ιδιαίτερα υψηλή τιμή των 99 λιρών (περίπου 122 ευρώ).

Ο Golden, πρώην συντάκτης του περιοδικού British Journal of Photography, ζει τώρα πια στη Νέα Υόρκη. «Παρόλο που εκδόθηκαν μερικά βιβλία φέτος πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι σαν αυτό», δήλωσε σχετικά.

Πηγή: protothema
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ