2012-12-03 15:04:04
Φωτογραφία για ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ:«ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ» (VIDEO)
Την πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ «κατά της ρατσιστικής, κοινωνικής, ξενοφοβικής βίας κατά του νεοναζισμού, πρωτοβουλία που αναδεικνύει τη Χρυσή Αυγή ως αντισυνταγματικό κόμμα» παρουσίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Τα εργαλεία για την καταπολέμηση του φαινομένου της Χρυσής Αυγής είναι ο Ποινικός Κώδικας και ο Κανονισμός της Βουλής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πρότεινε την ενημέρωση του Προέδρου της Δημοκρατίας και του προέδρου της Βουλής, ώστε να υπάρξει μια διακομματική πρωτοβουλία εναντίον του ακροξεδιού κόμματος.

Υπογράμμισε ότι πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην επικίνδυνη, όπως είπε, επιρροή της Χρυσής Αυγής στην Αστυνομία, την εκπαίδευση, την Εκκλησία και τα ΜΜΕ.

Την πρωτοβουλία του κ. Βενιζέλου σχολίασε η Χρυσή Αυγή, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «αν ο Βενιζέλος και η παρέα του θέλουν να... 'θέσουν εκτός νόμου' την Χρυσή Αυγή καλά θα κάνουν να βιαστούν, γιατί σύντομα θα βρίσκονται στο 0% και δεν θα έχουν ούτε κόμμα, ούτε γραφεία, ούτε βουλευτές για να μας διασκεδάζουν με ανάλογες γραφικές δηλώσεις. Ορισμένοι εξ αυτών μάλιστα δεν θα έχουν ούτε την προσωπική τους ελευθερία, έχοντας ήδη εμπλακεί σε τεράστια σκάνδαλα διαφθοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος».
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ