2012-12-03 13:42:11
Φωτογραφία για Ηλεία: Μπλόκα για τη σύλληψη των δραστών της ληστείας του Ταχυδρομείου στη Βάρδα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται εκτεταμένες έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη πέντε (5) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (3.12.2012) το πρωί, στη Βάρδα Ηλείας, διέπραξαν ληστεία στο κατάστημα ΕΛ.ΤΑ της περιοχής.

Σύμφωνα με τη επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δράστες φορώντας κουκούλες και αλεξίσφαιρα γιλέκα μετέβησαν με Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, το όποιο έφερε ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, στα ΕΛ.ΤΑ της Βάρδας, όπου δυο από αυτούς εισήλθαν στο εσωτερικό του καταστήματος και αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Επιπλέον πυροβόλησαν προς το αστυνομικό κατάστημα, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, ενώ κατά τη διαφυγή τους πυροβόλησαν και τα ελαστικά υπηρεσιακού οχήματος, ενώ οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά. Από την ανταλλαγή των πυρών δεν σημειώθηκε τραυματισμός ατόμου.

Ακολούθως οι δράστες, τράπηκαν σε φυγή με το ίδιο όχημα καταδιωκόμενοι από αστυνομικούς. Το όχημα των δραστών βρέθηκε καμένο σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων.

Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για ληστεία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών, κλοπή και παράνομη οπλοχρησία κατά συναυτουργία.

Διεξάγονται εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βάρδας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ