2012-12-03 13:00:10
Φωτογραφία για «Εκτός τόπου» η πρόταση για «εκτός νόμου»
Φυσικά και θα απορριφθεί η πρόταση του ΠΑΣΟΚ να τεθεί "εκτος νόμου" η ΧΑ. Το i-R συμφωνεί με ενα άρθρο του antinews για το εν λόγω θέμα που κατέληγε ως εξης:

«Είναι εκτός τόπου (και χρόνου) μια πρόταση για να τεθεί εκτός νόμου αυτό το κόμμα. Αφενός γιατί θα το ενισχύσει περισσότερο, έστω κι αν από Χρυσή Αυγή ονομαστεί Ελληνική Αυγή. Αφετέρου διότι ο καλύτερος τρόπος για να προκαλέσεις πλήγμα στον εχθρό είναι να τον αφήσεις να εκτεθεί.

Όσο αυτοί οι αγράμματοι υποστηρικτές της χούντας, θα συνεχίζουν να κάνουν τις χονδροειδείς αθλιότητές τους προκειμένου να κερδίσουν 15 λεπτά δημοσιότητας, θα εκτίθενται και κάποια στιγμή ο κόσμος θα τους πάρει χαμπάρι τι είναι στην πραγματικότητα.

Πριν από αυτό, όμως, πρέπει να σχεδιαστεί μια εθνική πολιτική που θα έχει ως βασικό στόχο την αναγέννηση της ελληνικής κοινωνίας και την απομάκρυνση της χώρας από την κρίση. Με στοχευμένες κινήσεις που θα αφοπλίζουν τον μεγαλύτερο εχθρό, το λαϊκισμό των άκρων.


Τότε σιγά – σιγά θα απομυθοποιηθεί και το χρυσαυγίτικο φαινόμενο. Μέχρι τότε, ας φροντίσουν στο ΠΑΣΟΚ και τα λοιπά κόμματα να κάνουν την αυτοκριτική τους, έστω και κατόπιν εορτής.

(...)Φυσικά ο Μιχαλολιάκος δεν άφησε να πάει χαμένη η ευκαιρία και απάντησε με σκληρό τρόπο στο ΠΑΣΟΚ. «Αν ο Βενιζέλος και η παρέα του θέλουν να… “θέσουν εκτός νόμου” την Χρυσή Αυγή καλά θα κάνουν να βιαστούν, γιατί σύντομα θα βρίσκονται στο 0% και δεν θα έχουν ούτε κόμμα, ούτε γραφεία, ούτε βουλευτές για να μας διασκεδάζουν με ανάλογες γραφικές δηλώσεις. Ορισμένοι εξ αυτών μάλιστα δεν θα έχουν ούτε την προσωπική τους ελευθερία, έχοντας ήδη εμπλακεί σε τεράστια σκάνδαλα διαφθοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος»., αναφέρεται σε ανακοίνωση ενώ ο Μιχαλολιάκος με άρθρο του επιτίθεται στην ακαδημαϊκό Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ. Λέει ότι είναι άκομψο και υπερβολικό να λέει η κα Αρβελέρ ότι το πρόβλημα της Ελλάδας είναι η Χρυσή Αυγή.

i-R: Καλά,ο Β.Βενιζέλος είναι μεν συνταγματολόγος αλλα ενδεχομένως να εχει...παρασυρθεί απο τον κυκεώνα και την παραζάλη της εποχής. Κανέναν σύμβουλο που να διαθέτει πολιτική ψυχραιμία και ωριμότητα δεν έχει;
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ