2012-12-03 12:50:42
Φωτογραφία για Ο Λοβέρδος κάνει κόμμα και...τινάζει το twitter στον αέρα!
Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Τελικά, τό πε και τό κανε! Ο Λοβέρδος, ο άνθρωπος που τίναξε στον αέρα το Εθνικό Σύστημα Υγείας θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο χιλιάδες Ελληνες, δημιούργησε κόμμα! Kαι το όνομα αυτού: ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ! Δηλαδή...τρέχα γύρευε και καρύδια σπάε!

Αλλά το παρανοικό δεν είναι αυτό. Το παρανοικό είναι οτι ...ενώ είναι πλέον αρχηγός νέου κόμματος, δηλώνει ακόμη βουλευτής του...ΠΑΣΟΚ!

Σε σχετική ερώτηση της Κάτιας Μακρή στο Ρ/Σ Real FM, ο Λοβέρδος είπε το εξής ...αμίμητο: "Το νέο κόμμα θα πάρει άδεια απο τον Αρειο Πάγο σε λίγες μέρες. Δε ξέρω ακόμα τι θα γίνει, αλλά θα ...είμαι στο ΠΑΣΟΚ για όσο...χρειαστεί!"

Τώρα εγώ τι άλλο να προσθέσω. Οτι ο άνθρωπος είναι κλασσική περίπτωση πολιτικής...σχιζοφρένειας; Βγήκε στα ραδιόφωνα να κάνει δηλώσεις και δεν είχε ούτε τη ψυχραιμία να ελέγξει τις δηλώσεις του! Εχουν μετά άδικο οι ξένοι ηγέτες και πολιτικοί (ακόμη και της...Μπουτσουάνας!) να γελάνε τρανταχτά με την Ελλάδα και τα πολιτικά της...παλληκάρια; Δεν θα τον χαρακτηρίσω "Καραγκιόζη", γιατί σέβομαι τον λαικό ήρωα που δημιούργησε ο Ευγένις Σπαθάρης.


Θα τον χαρακτηρίσω όμως πολιτικό "κλόουν", με όλη τη σημασία της έννοιας και της λέξης. Και το χειρότερο είναι οτι αυτός ο "κλόουν", είναι και Καθηγητής Πανεπιστημίου, πα να πεί Ανώτατος Δάσκαλος, υπεύθυνος για την επιστημονική κατάρτηση χιλιάδων νέων μας.

Το ...κράξιμο στο twitter

Και λί΄γα μόλις λεπτά μετά την ανακοίνωση του νέου κόμματος του Λοβέρδου ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ, το twitter "πήρε φωτιά".

Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων επιστράτευσαν το χιούμορ τους και σχολίασαν το όνομα του νέου κόμματος.

Διαβάστε μερικά tweets

Σαν Κυπριακό κανάλι ακούγεται το νέο κόμμα του Λοβέρδου (ΡΙΚΣΣΥ).

ΡΙΞΥ, ΡΗΞΕΙ, ΡΥΞΙ, ΡΟΙΚΣΕΙ, ΡΙΞΙ, ΡΟΙΞΙ, ΡΙΚΣΟΙ, ΡΙΞΣΕΙ, ΡΗΚΣΣΣΙ, ΡΙΚΣΥ, ΡΙΚΣΣΥ, ΡΙΚΣΣΣΥ: βρείτε το σωστό ΡΙΚΣΣΥ στο ποτηρι σου φαρμάκι για χατήρι σου

ΡΙΚΣΣΥ ρε φίλε, πιο ανορθόγραφος συγχωνεύεσαι με ΧΑ.

Αυτό το ΡΙΚΣΣΥ, το νέο κόμμα του #loverdos, ένα autocorrect δεν είχε να το γράψει σωστά;

Πάντως το ΡΙΚΣΣΥ σου κάνει πως το έγραψε χρυσαυγίτης.

ΡΙΚΣΣΥ χιαστού...

Αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Α, ρε απίθανε Λοβέρδε... Αν δεν ήταν η κατάσταση μας τραγική, θα χαμε πεθάνει όλοι στα γέλια με το καραγκιοζιλίκι σου...
logioshermes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ