2012-12-03 10:21:48
Φωτογραφία για ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ «8Χ8» ΚΑΙ... ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ
Έτοιμος για την όγδοη διαδοχική του νίκη στην Α1, είναι ο Ολυμπιακός, που φιλοξενεί τον Άρη το απόγευμα της Δευτέρας (19:00, ΕΤ-1).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης θα επιδιώξουν να συνεχίσουν την εντυπωσιακή και αήττητη πορεία τους προς τη κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη στο ΣΕΦ. Οι ερυθρόλευκοι, που προέρχονται από την επιβλητική νίκη τους, που συνδυάστηκε από... καταπληκτική εμφάνιση στο Κάουνας απέναντι στην Ζαλγκίρις και τον τελευταίο μήνα δείχνουν ασταμάτητοι, καλούνται να διευρύνουν το αήττητο σερί που έχουν δημιουργήσει στα 10 τελευταία τους παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλουν να διατηρήσουν τον ίδιο ρυθμό και να πάρουν άλλη μια άνετη νίκη, λίγες ημέρες πριν την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τσεντεβίτα.


Απέναντι στην ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου, που επιστρέφει ως αντίπαλος του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, όπως και ο Μιχάλης Πελεκάνος, οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν να επιβάλλουν τον γρήγορο ρυθμό τους και να φτάσουν στην 11η συνεχόμενη νίκη τους.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

Στα ευχάριστα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι η έλλειψη αγωνιστικών προβλημάτων. Το γεγονός πως η ομάδα του είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης δεν απασχολεί τον Έλληνα τεχνικό, που απαιτεί από τους παίκτες του να πιάσουν το μάξιμουμ της απόδοσής τους, δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις τους.

Εξάλλου, ένα από τα βασικά ζητούμενα για τον Ολυμπιακό είναι η διάρκεια στην απόδοση των παικτών του. Για να συμβεί θα πρέπει οι ερυθρόλευκοι να επιδεικνύουν το ίδιο σοβαρό πρόσωπο σε όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, εντός κι εκτός συνόρων. Σίγουρα, πάντως, το παιχνίδι κόντρα στους Θεσσαλονικείς προσφέρεται για δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα, ενώ αποτελεί καλή ευκαιρία για το τεχνικό επιτελείο των πρωταθλητών να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, δίνοντας επιπλέον λεπτά σε όσους δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά μέχρι στιγμής.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Από την απόγνωση στην αηδία!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Από την απόγνωση στην αηδία!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ