2012-12-03 08:01:45
Φωτογραφία για Κρούση σε Γκέκα η ΑΕΚ
Μετά την αποδέσμευση του από την Λεβάντε ο Φάνης Γκέκας, η ΑΕΚ επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό της και η SportDay αποκαλύπτει πως ήδη του έχει κάνει την πρώτη κρούση.

Ο άνθρωπος που σε πολλές περιπτώσεις στην καριέρα του, είχε την ειδική αποστολή να σκοράρει για την σωτηρία ομάδας που πάλευε για την παραμονή, ο Φάνης Γκέκας είναι γνωστό πως βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ. Όπως αποκαλύπτει η SportDay, o Έβαλντ Λίνεν έκανε ήδη την πρώτη διερευνητική επαφή με τον διεθνή άσο, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων».

Οι δύο πλευρές ίσως να έχουν συνάντηση μέσα στο προσεχές διάστημα, για να συζητήσουν ενδεχόμενη συνεργασία τους, αν και το κασέ του παίκτη, θα είναι σίγουρα το μεγαλύτερο εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεραστεί για να βρουν άκρη οι δύο πλευρές. Ωστόσο, η λογική λέει πως ο τεχνικός της ΑΕΚ, δεν θα προχωρούσε σε μια τέτοια κίνηση, αν δεν έχει πάρει τουλάχιστον κάποια θετικά μηνύματα για την υπόθεση Βιντιάδη.

Το σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ, σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι, θα πρέπει να βρει οπωσδήποτε τον παίκτη που θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά στην επίθεση, μιας και βρίσκεται σε οριακό σημείο.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ