2012-12-02 21:14:09
Φωτογραφία για Σύγχρονα γερμανικά «φρούρια» ασφαλείας
Η ολοκαίνουρια Mercedes A-Class, αλλά και η ανανεωμένη BMW Σειρά 1, επιβεβαιώνουν ότι η ασφάλεια, σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία, δεν είναι θέμα… μεγέθους.

Στις πρόσφατες αξιολογήσεις του Euro NCAP (Πανευρωπαϊκός Οργανισμός Δοκιμών Πρόσκρουσης), η νέα Mercedes A-Class σημείωσε πολύ υψηλά ποσοστά, σε όλους τους επιμέρους τομείς, εξασφαλίζοντας τον τίτλο ενός από τα ασφαλέστερα μικρομεσαία μοντέλα. Συγκεκριμένα, η A-Class απέσπασε, με χαρακτηριστική άνεση, τα 5 αστέρια, επιτυγχάνοντας ποσοστά: 93% για τους ενήλικες, 81% για τα παιδιά, 67%, για τους πεζούς και 86% για τα συστήματα ασφάλειας.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ανάλογα ποσοστά είχε σημειώσει και η ανανεωμένη και επίσης πεντάστερη BMW Σειρά 1: 91% για τους ενήλικες, 83% για τα παιδιά, 63%, για τους πεζούς και 86% για τα συστήματα ασφάλειας.

 

Η κυριαρχία των premium γερμανικών μοντέλων, στους τομείς της ασφάλειας, δεν είναι μόνο ζήτημα παράδοσης και σίγουρα δεν είναι… θέμα μεγέθους του αυτοκινήτου. Όπως θα δείτε παρακάτω, τα entry level μοντέλα των δύο γερμανικών αυτοκινητοβιομηχανιών, υιοθετούν όλα τα τεχνολογικά καλούδια, που συναντούμε στις πιο premium κατηγορίες. 

 

 

 

autotriti

 
   
tosokaki.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ