2012-12-02 20:05:14
Φωτογραφία για Έριξε δύο... Βλέπει Ευρώπη! (video)
Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου νίκησε δίκαια 2-0 στη Λειβαδιά την ακίνδυνη Κέρκυρα που έπαιζε με 10 παίκτες από το 54' λόγω αποβολής του Αγρίτη.

 Από την αρχή του αγώνα το γήπεδο... «έγερνε» προς την εστία της Κέρκυρας, που δεν έκανε κάτι ουσιαστικό σε όλο τον αγώνα.

Η Κέρκυρα παρουσιάστηκε κουρασμένη. Κάτι το 90λεπτο στο τρομερά βαρύ τερέν του Τυρνάβου πριν από τέσσερις ημέρες, κάτι τα συνεχόμενα ματς, οι Φαίακες πήγαιναν συνέχεια δεύτεροι πάνω στην μπάλα ενώ από το 20' και μετά κλείστηκαν στα καρέ τους.

Ο Λεβαδειακός έχει μπει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές σε τροχιά ανόδου και δείχνει ότι πλέον έχει βρει τον τρόπο για να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Οι Βοιωτοί στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα ήταν ανώτεροι και ήταν η μόνη ομάδα που είχε διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο, με το 2-0 να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα.

Στον αντίποδα η Κέρκυρα περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και όταν το παιχνίδι «στράβωσε», με το γκολ που δέχτηκε στο 53’ και την αποβολή του Αγρίτη στο 56’, έδειξε ανήμπορη να αντιδράσει.
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ