2012-12-02 19:30:27
Φωτογραφία για Ισχυρή προσωπικότητα δίπλα στον Κατσικά
Ο Δώνης παραδέχθηκε πώς ο ΠΑΟΚ πονά στη θέση του κεντρικού αμυντικού και πώς ο Κατσικάς πρέπει να πλαισιωθεί με έναν παίκτη-ισχυρή προσωπικότητα" Ο Γιώργος Δώνης στην συνέντευξη Τύπου είπε αρχικά αναλύοντας το ματς: "Υπάρχουν διάφορα μέρη του αγώνα. Στο πρώτο τέταρτο μπήκαμε καλά είχαμε τρεις ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Στη συνέχεια κάναμε σοβαρά λάθη στην άμυνα, δώσαμε καθαρές ευκαιρίες στην Βέροια και στο 36' άλλαξαν οι ισορροπίες με την αποβολή. Δύσκολο ματς λόγω του αγωνιστικού χώρου και γι' αυτό δεν είδαμε κάτι καλύτερο. Αυτές οι γηπεδικές συνθήκες ήταν εναντίον της ομάδας μας. Στο δεύτερο μέρος κάναμε μεγάλη προσπάθεια και δείξαμε ότι είμαστε σε καλή μέρα. Αλλά με τέτοιο γήπεδο και με παίκτη λιγότερο δύσκολα να κερδίσεις και εκεί κρίθηκε το ματς"

Για το λάθος του Βιβιάν και αν χρειάζεται εκεί ενίσχυση ο ΠΑΟΚ: "Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Ξέρουμε ότι στο συγκεκριμένο σημείο δε βελτιωνόμαστε και χρειαζόμαστε έναν καλό παίκτη, έναν παίκτη ισχυρή προσωπικότητα,  δίπλα στον Κατσικά. Αν μπορούμε να το καταφέρουμε τώρα καλώς, αν όχι ελπίζουμε να το κάνουμε το καλοκαίρι.

Για την Βέροια: "Ομάδα έχει, ταλέντο και ποιότητα έχει, αλλά μέχρι τώρα δεν ήταν οργανωμένη και θα μπορούσε να είναι πιο ψηλά στην  βαθμολογία"

Για τις αποβολές: "Δεν σου κρύβω ότι είμαι απογοητευμένος γιατί πρώτη φορά στην προπονητική μου καριέρα έχω τόσες αποβολές και αυτό μας δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην προσπάθεια που κάνουμε"
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ