2012-12-02 19:21:30
Φωτογραφία για Απομακρύνθηκε και άλλο..
Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο Βέροια και ΠΑΟΚ πρόσφεραν θέαμα αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Η ομάδα της Ημαθίας έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι στο 36΄ όταν ο Καλτσάς κέρδισε το πέναλτυ και την αποβολή από τον Βιβιάν και στην εκτέλεση έστειλε την μπάλα άουτ. Μέχρι εκείνο το σημείο οι δυο ομάδες σε έναν αγωνιστικό χώρο-βούρκο και κάτω από συνεχή βροχή, πρόσφεραν συγκινήσεις στους 5000 οπαδούς του... ΠΑΟΚ (άλλοι 500 φίλοι της Βέροιας). Κορυφαίος για τον ΠΑΟΚ ο Γλύκος και ο Λάζαρ ενώ καλή εμφάνιση έκανε ανασταλτικά ο Λίνο.

Την αρχή έκανε ο ΠΑΟΚ αφού μέχρι το 10' είχε τρεις καλές φάσεις ενώ την σκυτάλη στην συνέχεια πήραν οι γηπεδούχοι που σε διάστημα δυο λεπτών έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Η πρώτη στο 12' με τον Ιωάννου να νικιέται από τον Γλύκο ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ολαϊτάν δεν κατάφερε από ευνοϊκή θέση να σκοράρει. Στο 36' ο Καλτσάς κέρδισε το πέναλτυ από τον Βιβιάν που έπεσε άτσαλα πάνω του. Ο Σπάθας που επέστρεψε σε ματς του ΠΑΟΚ, έδειξε την κόκκινη και το πέναλτυ με τον παίκτη της Βέροιας να αστοχεί. Ο ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες περίμενε να τελειώσει το πρώτο μέρος για να κάνει ο Δώνης τις διορθωτικές κινήσεις στην ανάπαυλα.


Προσπάθησαν στον βούρκο

Ο Σταφυλίδης μπήκε στη θέση του Ρομπέρ που θυσιάστηκε. Ο 19χρονος που είχε τα γενέθλιά του έπαιξε στόπερ δίπλα στον Κουμαλό. Ο ΠΑΟΚ μετά το 50' και για ένα τέταρτο είχε την υπεροχή χωρίς την μεγάλη φάση ενώ η Βέροια στο 59' Γλύκος και... λάσπες έσωσαν τον ΠΑΟΚ. Έκανε το σουτ ο Καφές,  κόντραρε η μπάλα στον Καλτσά και πήγαινε να περάσει την γραμμή της εστίας, Η λάσπη σταμάτησε την πορεία της και ο Γλύκος την πρόλαβε πάνω στην γραμμή! Τρία λεπτά αργότερα, είχαμε το σουτ του Σαλπιγγίδη από πλάγια και ο Λόπερ παραχωρεί κόρνερλ. Οι δυο προπονητές έβαλαν ξεκούραστους παίκτες στην λάσπη αλλά τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δεν έκρυψαν συγκινήσεις. Η Κέρκυρα πήρε δεύτερο συνεχόμενο βαθμό, ο ΠΑΟΚ έμεινε για 3ο ματς χωρίς νίκη, δέκα βαθμούς μακριά από την κορυφή αλλά και πάλι μόνος 2ος στη βαθμολογία.

Βέροια: Λόπεθ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Αμαραντίδης, Καλί, Καλογέρης, Καφές, Ολαϊτάν, Καλτσάς (68' Πέρεζ), Μπαργκάν (87' Μπελόν), Ιωάννου (58' Κόστλι).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο, Κωνσταντινίδης (63΄ Ετό), Κουμάλο, Βιβιάν, Κάτσε, Λάζαρ, Ρομπέρ (46΄ Σταφυλίδης), Φωτάκης, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (76΄Γιάννου)
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ