2012-12-02 18:37:03
Φωτογραφία για Με τι ασχολείται σήμερα ο Θεοδόσης από τους στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη;
Δημ. : Θεοδόση σε γνωρίζουμε από τους στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη - στη συνεχεία από το κόκκινο δωμάτιο και άλλες δουλειές στην τηλεόραση. Ποια είναι η άποψη σου για την εικόνα της σήμερα;

Θεοδόσης : Καταρχήν είναι απαράδεκτη όλη αυτή η χαβούζα με τα τούρκικα όπως και η αντιμετώπιση της επικαιρότητας ακόμα, παρ' ότι η τηλεόραση έχει ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης της κατάστασης που βιώνουμε γιατί ποτέ δεν είπε την πραγματική αλήθεια στον κόσμο.

Δημ. : Στα περισσότερα επεισόδια, στις σειρές που έχεις παίξει τραγουδούσες. Προϋπήρχε το τραγούδι η ήρθε μαζί με την τηλεόραση.

Θεοδόσης : Φυσικά προϋπήρχε και το τραγούδι είναι αυτό που με οδήγησε στην τηλεόραση, όπως και στον πρώτο μου ρολό στους στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη, επιλέχτηκα σαν ηθοποιός που τραγουδάει.

Δημ. : Απ' τις συμμετοχές σου τόσα χρόνια στα δρώμενα της τηλεόρασης και τις εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα, ποιες είναι οι εμπειρίες που αποκόμισες;


Θεοδόσης : Πάνω απ' όλα γνώση και εμπειρία, συνεργασίες πολύ σημαντικές και από τους δύο χώρους, οι οποίες μου άφησαν ωραίες αναμνήσεις αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι έμαθα να εκτιμώ το πραγματικό ταλέντο, να έχω επιμονή και υπομονή, για την επίτευξη των στόχων που θέτω.

Δημ. : Πριν δύο χρόνια κυκλοφόρησε η πρώτη σου δισκογραφική δουλειά '' ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ". Πως αντιμετωπίστηκε από το κοινό;

Θεοδόσης : Η δουλειά αυτή θεωρώ πως ήταν μια επιβράβευση της πορείας μου μέχρι εκείνη την στιγμή. Κάποια τραγούδια είχαν γραφτεί με μια κιθάρα, το συναίσθημα που τα προκάλεσε ήταν διαφορές έντονες στιγμές από τη ζωή μου και πήραν μορφή με νότες και λόγια όταν αποφασίσαμε μαζί με τον παραγωγό μου, Αποστόλη Νικολάου, να τα ενορχηστρώσουμε και να τα παρουσιάσουμε στο κοινό. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν απίστευτη και συγκινητική.

Δημ. : Θυμάσαι κάποιο χαρακτηριστικό σχόλιο για τα τραγούδια σου;

Θεοδόσης : Κατά τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας με πήρε ένας φίλος dj και μου είπε : είναι το τρίτο ζευγάρι που παντρεύεται με το ''ΜΟΝΟ ΕΣΥ''.

Δημ. : Ετοιμάζεις κάτι καινούργιο;

Θεοδόσης : Φυσικά, είμαστε στο στούντιο και ηχογραφούμε τα νέα μας τραγούδια. Θα κυκλοφορήσει σύντομα και θα περιλαμβάνει και το promo ''ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ''.

Δημ. : Όλοι μας έχουμε κάτι, κάποιον που μας στηρίζει. Εσύ από που αντλείς δύναμη;

Θεοδόσης : Η δύναμη μου πηγάζει από την αγάπη μου γι αυτό που κάνω. Νομίζω είναι αρκετό, για να συμβούν τα πάντα. Έξαλλου η θέληση που είναι παράγωγο της αγάπης φέρνει τις επιθυμίες πιο κοντά όσο πιο έντονη είναι.

Δημ. : Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον;

Θεοδόσης : Να τελειώσει η δισκογραφική μου δουλειά όπως προείπα και να φτάσουν όλα μου τα τραγούδια κοντά στον κόσμο. Γι αυτό και έχουμε ξεκινήσει με την εταιρεία μου μια σειρά εμφανίσεων ώστε να ακούσει ο κόσμος ζωντανά τα τραγούδια πριν κυκλοφορήσουν.

Δημ. : Έχετε κανονίσει κάποια εμφάνιση άμεσα;

Θεοδόσης : Ναι, την ερχόμενη Τρίτη 4/12/2012 θα εμφανιστώ στο ''Οla ελληνικα'' στη Νέα Σμύρνη όπου θα παρουσιάσουμε ένα μικρό δείγμα της δουλειάς μας.

Δημ. : Θα ήθελες να ευχηθείς κάτι στους αναγνώστες μας;

Θεοδόσης : Καλή δύναμη και αγάπη σε ότι κάνετε και σε όσους αγαπάτε. Γιατί είναι η μονή λύση και είναι τσάμπα (γέλια). Καλές γιορτές.

Δημ. : Θεοδόση σε ευχαριστούμε, καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις.
myreserve.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ