2012-12-02 17:22:09
Φωτογραφία για ΖΕΡΒΙΝΙΟ : ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Σάλκε και Άρσεναλ έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League, ενώ ο Ολυμπιακός στο Europa, αφήνοντας εκτός την Μονπελιέ.

Οι «κανονιέρηδες» φιλοξενούνται στο "Γ. Καραϊσκάκης" από τον Ολυμπιακό και οι Γερμανοί από τους Γάλλους. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια θα κριθεί η πρωτιά στον όμιλο, με τον επιθετικό της Άρσεναλ, Ζερβίνιο, να χαρακτηρίζει μεγάλη ομάδα τον Ολυμπιακό.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

«Η Άρσεναλ είναι μεγάλος σύλλογος και έχουμε συνηθίσει να αντιμετωπίζουμε μεγάλες ομάδες. Έχουμε ρόστερ με διεθνείς ποδοσφαιριστές και έχουμε δώσει πολλά τέτοια παιχνίδια. Όλα είναι δυνατά στο ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά ο Ζερβίνιο, για να καταλήξει:

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

«Η Μονπελιέ έφερε ισοπαλία στη Σάλκε, άρα μπορεί να το κάνει και στο γήπεδό της. Ελπίζω ο Ολιβιέ Ζιρού να κάνει μερικά τηλέφωνα στον πρώην προπονητή και τους πρώην συμπαίκτες του, ώστε να μας βοηθήσουν. Σοβαρά τώρα, αν η Μονπελιέ κερδίσει κι εμείς όχι, θα είναι άσκοπο. Άρα, πρώτα από όλα πρέπει να κάνουμε το χρέος μας. Πιστεύω πως όλα μπορούν να συμβούν τη φετινή σεζόν. Υπάρχουν ομάδες που κατέκτησαν το Champions League όταν δεν το περίμενε κανείς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ