2012-12-02 15:10:38
Φωτογραφία για Άλλη μια ενέργεια που επιδεινώνει τις ρώσο-αμερικανικές σχέσεις
Οι σχέσεις Ρωσίας και Η.Π.Α. έχουν μπει σε κρίσιμο στάδιο, μιας και η γεωπολιτική, οικονομική και τεχνολογική άνοδος της «Αρκούδας» χαλάει σχέδια από την άλλη μεριά του Ατλαντικού. Η επιδείνωση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών απειλούσε και απειλεί την διεθνή ασφάλεια, αφού φαντάζεστε τι έχει να γίνει, σε περίπτωση που ο Πούτιν ή κάποιος άλλος διατάξει ρωσική κάθοδο προς την Μέση Ανατολή προς υπεράσπιση των ρωσικών συμφερόντων στην περιοχή.

Άλλη μια ενέργεια που φουντώνει την ρώσο-αμερικανική αντιπαράθεση μετά την πρόθεση του ΝΑΤΟ να τοποθετήσει Patriot στα σύνορα Τουρκία-Συρίας προέρχεται από την αμερικανική Γερουσία. Όπως αναφέρεται από πηγές, εγκρίθηκε παμψηφεί ο τερματισμός επί της ουσίας κάθε ανοχής και ενίοτε συνεργασίας των ΗΠΑ με τη ρωσική Rosoboronexport, την εταιρία που επιβλέπει και συντονίζει την εξαγωγή οπλικών συστημάτων από τις ρωσικές αμυντικές βιομηχανίες.

Διαβάστε περισσότερα Μάλιστα η φρασεολογία που χρησιμοποίησαν οι Αμερικανοί Γερουσιαστές στις δηλώσεις τους χαρακτηρίζεται άκρως επιθετική. Κάποιοι δεν δίστασαν να κάνουν λόγο για έμμεση επιδότηση της μαζικής δολοφονίας Σύρων πολιτών, λόγω της πώλησης όπλων στο καθεστώς Άσαντ. Το γεγονός, ότι η Δύση εκπαιδεύει μισθοφόρους στα εδάφη της Τουρκίας. παραβλέπεται φυσικά από τους «δίκαιους» Γερουσιαστές pygmi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ