2012-12-02 14:37:53
Φωτογραφία για Πάτρα: Ημερίδα για την ημέρα κατά του aids
Με αφορμή την Παγκόσμια Hμέρα κατά του AIDS, το τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, η Αντιδημαρχία Υγείας του Δήμου Πατρέων, η Ένωση Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος και η HELMSIC διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα ’’Οι νέοι μιλούν για το AIDS’’ το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2012 στην Αγορά Αργύρη.

Στην ημερίδα που προέδρευε ο Πρόεδρος του τμήματος Ιατρικής Καθ. Κος Γώγος Χ. και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Ιατρικής κος Πλώτας Π. πραγματοποιήθηκαν ομιλίες για τα νέα δεδομένα της ασθένειας, την ανάγκη ενημέρωσης και την αξία της πρόληψης από τον κο Πάνο Γ. Επικ. Καθηγητής Λοιμωξιολογίας, κο Παναγωτακόπουλο Γ. Επικ. Καθηγητή Φαρμακολογίας και κο Βανταράκη Απ. Επικ. Καθηγητή Υγιεινής. Η ημερίδα ανέδειξε τη σοβαρότητα και την αναγκαιότητα της πρόληψης και αντιμετώπισης της ασθένειας του AIDS καθώς και τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα της ασθένειας σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο.

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με μια ζωντανή συζήτηση με τους νέους ανθρώπους. Στο τέλος της ημερίδας, υπήρξαν εθελοντές ιατροί, μέλη του Συλλόγου Αποφοίτων Ιατρικής που παρείχαν συμβουλές για θέματα πρόληψης από την ασθένεια του AIDS.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ