2012-12-02 12:12:02
Φωτογραφία για Αμαλιάδα: Στολίζεται για να έρθει... το πνεύμα Χριστουγέννων
Ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής ο στολισμός με χριστουγεννιάτικο διάκοσμο στην πόλη της Αμαλιάδας, δίνοντας έτσι το έναυσμα της έναρξης της εορταστικής περιόδου, όσο βέβαια μπορεί να γίνει… αντιληπτή λόγω έλλειψης διάθεσης και χρημάτων. Συνεργεία του δήμου άρχισαν να τοποθετούν σε διάφορα σημεία τον εορταστικό διάκοσμο, όπως στον πεζόδρομο, την οδό Ελ. Βενιζέλου και την οδό Ρ. Φεραίου, μια προσπάθεια που θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες.

Το σημαντικό, όπως τόνισε χθες ο αντιδήμαρχος Ήλιδας Βαγγέλης Χριστοφόρου είναι ότι φέτος για τον στολισμό δεν θα επιβαρυνθεί καθόλου οικονομικά ο δήμος και άρα οι δημότες, αφού οι εργαζόμενοι του δήμου επισκευάζουν και στη συνέχεια τοποθετούν τα υπάρχοντα στολίδια.

«Ήταν επιβεβλημένο να στολίσουμε και φέτος την πόλη, για να αλλάξει κάπως η ψυχολογία των συμπολιτών μας. Βέβαια δεν θα υπήρχε περίπτωση να χαλάσουμε ούτε 1 ευρώ, όπως και συνέβη, για την αγορά νέου στολισμού. Προχωρήσαμε στην επισκευή των παλιών που διαθέτει ο δήμος, κατανοώντας την οικονομική δυσχέρεια στην οποία βρίσκεται και η τοπική κοινωνία», ανέφερε ο κ. Χριστοφόρου.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα τοποθετηθεί και το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία της πόλης, για το οποίο, όπως πρόσθεσε ο κ. Χριστοφόρου, δεν θα υπάρξει καμία οικονομική επιβάρυνση για τους δημότες.

Πηγή: Εφημερίδα Πρωινή
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ