2012-12-02 07:38:44
Φωτογραφία για Τα έχωσε στους παίκτες του ο Αντσελότι
Τα άσχημα αποτελέσματα φέρνουν γκρίνια. Πόσω μάλλον όταν ο προπονητής τα… «χώνει» στους παίκτες του. Η Παρί Σεν Ζερμέν έφερε ακόμα ένα αρνητικό αποτέλεσμα μετά την ήττα από τη Νις και ο Κάρλο Αντσελότι -ούτε λίγο, ούτε πολύ- έριξε ευθύνες στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την αδιαφορία και τον μη επαγγελματισμό τους.

Οι Παριζιάνοι στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους στο γαλλικό πρωτάθλημα έχουν μαζέψει μόλις τέσσερις βαθμούς. Κι αυτό γιατί έχουν ηττηθεί τρεις φορές από (Νις, Ρεν και Σεντ Ετιέν), έχουν νικήσει μόλις μια φορά (Τρουά) και έχουν μια ισοπαλία (Μονπελιέ).

«Δεν είμαστε όσο επιθετικοί πρέπει, δεν βγάζουμε ένταση στο παιχνίδι μας, μα πάνω από όλα οι παίκτες δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές μου δεν είναι ακόμα συγκεντρωμένοι στο σχέδιο του συλλόγου. Δεν είναι λογικό να έχεις πάρει μόνο τέσσερις βαθμούς από τους 15 που θα μπορούσες, όταν συγκαταλέγεσαι σε μια ομάδα που στοχεύει πάντα στη νίκη. Οφείλουν οι παίκτες να καταλάβουν πως χρειάζεται σοβαρότητα», ανέφερε αρχικά ο Αντσελότι και συνέχισε:

«Ώρες-ώρες δείχνουν πως μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν υπάρχει αλληλεγγύη. Δεν είναι λογικό να χάνεις τρία παιχνίδια από τα πέντε. Θα γίνουν ριζικές αλλαγές στη διαχείριση του υλικού, γιατί προς το παρόν με ενοχλεί ο τρόπος που αγωνιζόμαστε».
sport-fm
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ