2012-12-02 00:34:04
Φωτογραφία για ΛΟ : ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ Final4 ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΟΜΑΔΑ
Για τον μεγάλο φετινό στόχο του Ολυμπιακού μίλησε ο Έισι Λο, τονίζοντας ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης έχουν όλες τις προδιαγραφές να δώσουν το παρών στο Final Four του Λονδίνου.

Ο πρωταρχικός φετινός στόχος του Θρύλου, δεν είναι άλλος από την παρουσία του στο Final Four του Λονδίνου τον ερχόμενο Μάη και εφόσον ευνοήσουν οι συνθήκες, η γλυκιά επανάληψη του περυσινού σκηνικού, σύμφωνα με τον Έισι Λο.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Ο αριστερόχειρος γκαρντ των πρωταθλητών, που ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες του Ολυμπιακού στο επιβλητικό 63-77 επί της Ζαλγκίρις Κάουνας υπήρξε σαφής σε ό,τι αφορά το πού μπορεί να φτάσει ο φετινός Θρύλος.

«Προέρχομαι από τραυματισμό, θέλω να μπαίνω καθημερινά στο νέο σύστημα και να κατανοώ αυτά που θέλει από εμένα ο προπονητής μου. Θέλω να δουλεύω καλά, να βελτιώνομαι συνεχώς και να συνεχίσουμε ως ομάδα, όπως τις τελευταίες εβδομάδες που κερδίσαμε σπουδαίους αντιπάλους. Μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, να γινόμαστε καλύτεροι συνεχώς και να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα στο ΤOP-16».


Όσο για το πώς έφτασε ο Ολυμπιακός στη νίκη, ο Λο ήταν ξεκάθαρος. «Η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε και έχει δείξει στα τελευταία ματς. Συνεχίσαμε να παίζουμε καλά, να παλεύουμε. Όταν πλησίασαν και πέρασαν μπροστά, ο κόουτς μας είπε ελέγξετε το παιχνίδι, συνεχίστε να βγάζετε τα συστήματα μας και αυτό ακριβώς έγινε. Πήραμε κάποια μεγάλα σουτ αλλά και είχαμε και καλές άμυνες οπότε μετά έγινε πιο εύκολο για μας».

Πλέον οι Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης μπορούν να τερματίσουν ακόμη και πρώτοι στον όμιλό τους με τον 27χρονο γκαρντ να τονίζει πως «αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε έτσι και να κερδίζουμε κάθε εβδομάδα και στο τέλος θα δούμε. Χάσαμε δύο ματς στο ξεκίνημα της σεζόν υπό κάποιες άσχημες καταστάσεις. Αλλά δεν ανησυχούμε γι’ αυτό. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε ως ομάδα. Αν το κάνουμε αυτό, θα έχουμε την ευκαιρία να πάμε στο Λονδίνο, να επιστρέψουμε στο Final4. Αν παίζουμε καλά έτσι όπως θέλουμε, θα γίνει».

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

Στο ορίζοντα έχει αρχίσει να φαίνεται «αιώνια» κόντρα στο TOP-16 με τον Λο να τονίζει πως «δεν τα σκεφτόμαστε αυτά, όπως είπα δεν έχουμε στο μυαλό μας την πρώτη θέση στον πρώτο γύρο αλλά να επιστρέψουμε στο Final 4. Αυτό που εύχομαι και θέλουμε, είναι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Έχουμε ακόμα δύο ματς για τον πρώτο γύρο, με τη Μιλάνο και την Τσεντεβίτα τα οποία θέλουμε να κερδίσουμε. Να πάμε στο ΤΟΡ-16 και να συνεχίσουμε να παίζουμε ακόμα καλύτερα εκεί. Είναι μεγάλη η σεζόν, ήμαστε ακόμα στον Δεκέμβριο, οπότε πολύ χρόνο μπροστά μας ώστε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και αυτό θα γίνει αν συνεχίσουμε αν είμαστε το ίδιο αφοσιωμένοι».

Ο Έισι Λο ρωτήθηκε και για το εάν πιστεύει πως η αλλαγή του Τζόι Ντόρσεί με τον Τζος Πάουελ έκανε καλό. «Ποτέ δεν θα πω για τον Τζόι κάτι. Κάναμε πολλά με τον Τζόι. Κερδίσαμε την Ευρωλίγκα με τον Τζόι, πήραμε το ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι στον Παναθηναϊκό με τον Τζόι και κάναμε σπουδαία πράγματα μαζί με αυτόν. Οπότε δεν μπορώ να πω αν είναι καλύτερα με αυτόν ή χωρίς αυτόν. Αλλά θα πω, πως αυτή η κατάσταση λειτούργησε σε καλό. Πολλά από κάποια πράγματα που είπε ήταν αλήθεια αλλά πιστεύω το χειρίστηκε με λάθος τρόπο. Είπε ότι παίζουμε εγωιστικά και δεν παίζουμε άμυνα, κάτι που γίνονταν. Ο τρόπος του ήταν ένα κτύπημα κάτω από τη μέση, μας έθιξε και μας πείραξε τον εγωισμό μας, αλλά μας έφερε πιο κοντά. Ήρθε ένας νέος παίκτης, ο Τζος (Πάουελ) ο οποίος έχει διαφορετικό ρόλο αλλά μπήκε κατευθείαν στη φιλοσοφία της ομάδας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ