2012-12-01 23:51:48
Φωτογραφία για ΜΟΝΤΕΣΤΟ : ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ
Στη σημασία που έχει αποκτήσει για τον Ολυμπιακό η αναγκαιότητα της νίκης κόντρα στην Άρσεναλ την ερχόμενη Τρίτη αναφέρθηκε ο Φρανσουά Μοντέστο.

Ο Κορσικανός μεσοαμυντικός των ερυθρόλευκων υποστήριξε ότι για τον Θρύλο η νίκη απέναντι στους «κανονιέρηδες» αποτελεί μεγάλη ευκαιρία, ώστε να μπουν στο γκρουπ των ισχυρών για την συνέχεια του Europa League.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Ο αμυντικός μέσος του Θρύλου, τόνισε ότι για την ομάδα ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα, δεν λέει κάτι, τονίζοντας ότι θα πρέπει να συνεχίσουν με νίκες στο πρωτάθλημα.

Για τις χαμένες ευκαιρίες: «Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε πολλές ευκαιρίες για να βάλουμε κάποιο γκολ. Στην αρχή του πρωταθλήματος κάναμε λιγότερες προσπάθειες αλλά κερδίζαμε με 4-0 ή και 5-0. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό και τα αποτελέσματα θα έρθουν».

Για την συνέχεια και τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα: «Δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε σε αυτόν τον τίτλο. Πρέπει να πάρουμε τον τίτλο του πρωταθλητή και για να το κάνουμε αυτό πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες».


Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

Για Άρσεναλ και Παναθηναϊκό: «Πράγματι ακολουθούν δύο σημαντικά παιχνίδια και θέλουμε πρώτα να κερδίσουμε την Αρσεναλ οπωσδήποτε για να φτάσουμε στους εννιά βαθμούς στον όμιλο μας και να μπούμε στο γκρουπ των ισχυρών στο Europa League και να παίξουμε με έναν ευκολότερο αντίπαλο.

Στην συνέχεια έχουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό, ένα σημαντικό ματς για εμάς αλλά και για όλου στην Ελλάδα. Εκεί θα στραφούν όλα τα βλέμματα. Πέρσι είχαμε την τύχη για να κερδίσουμε και αυτό θέλουμε να καταφέρουμε και φέτος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ