2012-12-01 23:34:39
Φωτογραφία για Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ : ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ...
Το δικό του μήνυμα εν όψει του επερχόμενου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έστειλε ο Σάββας Θεοδωρίδης, τονίζοντας ότι υπεύθυνος σε τυχόν επεισόδια, θα είναι ο πρόεδρος των "πράσινων", Γιάννης Αλαφούζος.

Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού μία εβδομάδα πριν το ντέμρπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, κατέστησε δσαφές ότι τα ..ψέματα τελείωσαν, υποστηρίζοντας ότι αποκλεισιτκά υπεύθυνος για όποια επεισόδια σημειωθούν, θα είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίοςο με τις ενέργειές του, το μόνο που καταφέρνει, είναι να πυρροδοτεί την ατμόσφαιρα.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

«Είμαι ευχαριστημένος με τη νίκη. Είχαμε μία καλή εμφάνιση και μπορούσαμε να βάλουμε τουλάχιστον 4 γκολ. Δεχτήκαμε ένα γκολ από τα 40 μέρα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά προχωράμε. Την άλλη Κυριακή έχουμε ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ιστορικές ομάδες.

Θα είναι ντροπή αν επαναληφθούν τα ίδια επεισόδια όπως πέρυσι. Θα κάνουν κακό στον Παναθηναϊκό. Μέσα στην εβδομάδα βγάλαμε μία ανακοίνωση και αναφέραμε ότι κύριος υπεύθυνος σε τυχόν επεισόδια που θα συμβούν, θα είναι ο κ. Αλαφούζος. Τέλος τα ψέματα. Εύχομαι να δούμε ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες».

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ