2012-12-01 23:06:00
Φωτογραφία για Έριξε... πεντάρα η Μπάρτσα! (video)
Η Μπαρτσελόνα με τον Μέσι να σκοράρει για άλλη μία φορά, διέσυρε με 5-1 την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η Μπαρτσελόνα μπήκε πολύ δυνατά και στο 12ο λεπτό ο Ιραϊθόθ είπε όχι σε σουτ του Ινιέστα, αλλά στο 22' ο Φάμπρεγας έδωσε για τον Πικέ κι εκείνος από κοντά έκανε το 1-0.  Δεν πρόλαβε να αντιδράσει και στο 25' τσίμπησε κι άλλο γκολ! Ο Τσάβι βρήκε τον Μέσι στην πλάτη της άμυνας των Βάσκων. Ο αργεντινός πλάσαρε και ο Αμορεμπιέτα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του προσπαθώντας να διώξει. Στο 45ο λεπτό ο Μέσι είχε δοκάρι και στην αμέσως επόμενη φάση Αντριάνο έκανε το 3-0 μετά από όμορφο συνδυασμό.

Στο 54ο λεπτό η Ιραϊθόθ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Μέσι, ενώ στο επόμενο λεπτό δε δόθηκε καθαρό πέναλτι στην Μπαρτσελόνα, αλλά στο 56' ήρθε και το 4-0 για τους Καταλανούς.

Ο Ινιέστα έδωσε για τον Φάμπρεγας ο οποίος  πλάσαρε τον Ιραϊθόθ. Στο 61' το σουτ του Γιορέντε έφυγε λίγο άουτ, όπως κι εκείνο του Αντέρ στο 63' και στο 65' ο Ιμπάι Γκόμεθ έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Μπαρτσελόνα, κατέβασε όμορφα και με πλασέ έκανε το 4-1. η Μπαρτσελόνα δεν σταμάτησε εκεί και στο 70' ο Μέσι κινήθηκε όμορφα μέσα στην περιοχή και με σουτ στη γωνία διαμόρφωσε το τελικό το 5-1


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Αντριάνο (73' Μοντόγια), Άλμπα, Μασεράνο, Πικέ, Μπούσκετς (75' Σονγκ), Φάμπρεγας, Τσάβι, Πέδρο, Ινιέστα (73' Ινιέστα), Μέσι.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Εκίθα, Ραμάλιο (73' Σαν Χοσέ), Αμορεμπιέτα, Αουρτενέτσε, Ιτουράσπε, Ντε Μάρκος, Αντέρ, Αντουρίθ (48' Γιορέντε), Σουσαέτα (64' Τκέρο), Γκόμεθ.

Barcelona 5-1 Athletic Bilbao footyroom.com από Futbol2101

ΧΕΤΑΦΕ- ΜΑΛΑΓΑ: 1-0

Τεράστια νίκη με 1-0 πέτυχε η Χετάφε επί της Μάλαγα με 1-0 και έπιασε τετράδα.

Το σουτ του Λεόν στο 5ο λεπτό πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 19' ο Μογιά απέκρουσε τα πλασέ του Καμάτσο. Ο γκολκίπερ της Χετάφε απέκρουσε αι το σουτ του Ίσκο στο 22'. Στο 33' ο Μανέ έκανε το σουτ με τον Καμπαγιέρο να απομακρύνει ενώ στο 52΄η κεφαλιά του Χοακίν δεν βρήκε στόχο.

Τελικά στο 56ο λεπτό η Χετάφε άνοιξε το σκορ. Ο Λεόν έκανε τη σέντρα και ο Λόπο με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 60' το σουτ του Ροντρίγκες έφυγε μόλις άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Λαφίτα στο 65'. Στη συνέχεια η Μάλαγα πίεσε πολύ αλλά η Χετάφε άντεξε και κράτησε τη νίκη.

ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Μανέ, Λόπο, Αλέξις, Βαλέρα, Τ.Τόρες, Ροντρίγκες, Μπαράδα (80' Λασέν), Λαφίτα, Λεόν, Άλβαρο (88' Αλκαθέρ).

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Γκάμες, Ντεμικέλις, Ουέλιγκτον, Ελισέου, Τουλαλάν, Καμάτσο (66' Σάντα Κρους), Χοακίν (80' Μπουονανότε), Ίσκο, Πορτίγιο (88' Σέμπα Φερνάντες), Σαβιόλα.
goal24news
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ