2012-12-01 22:00:36
Φωτογραφία για Σε αυτή την Ελλάδα ζούμε: Αποφυλακίστηκε η Βίκυ Σταμάτη!
Ελεύθερη βρίσκεται πλέον η Βίκυ Σταμάτη αφού σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι αρχές έκριναν ότι θα πρέπει να αποφυλακιστεί επειδή συντρέχουν σοβαροί λόγοι υγείας. Το ρεπορτάζ υπογράφει ο Βασίλης Γραμμένος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η κυρία Σταμάτη πήρε άδεια αν και προφυλακιστέα καθώς συνέτρεχαν πολύ σοβαροί λόγοι τόσο υγείας αλλά και σε σχέση με το παιδί της. Είναι εδώ και κάποιες μέρες στο διαμέρισμά της. Δύο μέτρα και δυο σταθμά. Την ώρα που άλλες μάνες ζουν μέσα στη φυλακή και γεννούν μέσα στα κελιά τα παιδιά τους υπάρχουν κάποιες κυρίες ου ζούσαν μέσα στα γούστα όλα αυτά τα χρόνια για τις οποίες συντρέχουν πολύ σοβαροί λόγοι. Και μετά περιμένουν κάποιοι να περάσει στον Ελληνικό λαό το αίσθημα δικαίου και δικαιοσύνης.

Περιμένουν να ηρεμήσουν οι κοινωνικές ομάδες που πλήττονται και θα συνεχίσουν να υποφέρουν επειδή κάποιοι έξυπνοι έπαιρναν μίζες και ζούσαν μέσα στα γούστα!!! Έλεος…;Ίσως κάποιοι να σκέφτηκαν τον Σύλλογο καταστηματαρχών Κολωνακίου και με αυτή την απόφαση έσπευσαν να δώσουν μια ανάσα στην αγορά του κέντρου.

Πηγή: nasosblog
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ