2012-12-01 21:38:29
Φωτογραφία για Ολυμπιακός-Πλατανιάς 2-1
Ο Ολυμπιακός του πρώτου ημιχρόνου μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ απέναντι στον μαχητικό Πλατανιά... στη συνέχεια φάνηκε να είναι... μουδιασμένος με αποτέλεσμα να απογοητεύσει τον κόσμο που βρέθηκε στο Καραϊσκάκης. Εξαιρετικός ο Ιμπαγάσα που πήρε τον τίτλο του MVP.

Οι Φουστέρ και Μήτρογλου απογοήτευσαν με τις χαμένες ευκαιρίες, εξαιρετικός ο Ιμπαγάσα, που κέρδισε και το πέναλτι. Τεράστιο λάθος από Κάρολ, που έκανε κακή εκτίμηση στο μακρινό σουτ του Ουντότζι στο 37' και δέχτηκε το γκολ.

Συγκεκριμένα, μόλις στο 6ο λεπτό ο Αμπντούν άνοιξε το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, που κέρδισε ο Ιμπαγάσα, με τον Τοροσίδη να σκοράρει στο 19’ -και να το πανηγυρίζει έξαλα- και να δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στους πρωταθλητές.

Οι Πειραιώτες είχαν την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του ματς, όμως ήταν «φλύαροι», ενώ πέρα από τις καλές στιγμές με τον Τζεμπούρ, ο οποίος είχε πάρει τη θέση του Μήτρογλου, δεν έκαναν κάτι άλλο αξιόλογο μέχρι το τέλος, με αποτέλεσμα να πάρουν τη νίκη με σκορ 2-1 και να σκέφτονται πλέον την αναμέτρηση με την Άρσεναλ και  Παναθηναϊκό.


Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βασίλης Τοροσίδης σκόραρε ξανά στο Καραϊσκάκη, ύστερα από τις 6/11/10, στην αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο, όπου ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με σκορ 5-0.

Ολυμπιακός: Κάρολ, Μανιάτης (75’ Γκρέκο), Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Μήτρογλου (65’ Τζιμπούρ), Φουστέρ (84’ Βλαχοδήμος), Χολέμπας, Σιόβας, Μανωλάς, Τοροσίδης και Αμπντούν.

Πλατανιάς: Κηπουρός, Τζανής, Κανακούδης, Μαραγκουδάκης, Καλαϊτζιτς, Δέντσας (22’ Ντόε), Ουντότζι, Μιρτσέτα (73’ Ναζλίδης), Ουκάρ (46’ Μαρτσάκης), Γκονζάλες, Παληγεώργος.
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δύο και... λίγα ήταν!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δύο και... λίγα ήταν!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ