2012-12-01 19:46:39
Φωτογραφία για VIDEO - Δίκαιο 1-1 (Άρης -  Ατρόμητος) στο «Κλεάνθης Βικελίδης»
Ο Άρης δεν κατόρθωσε να κρατήσει το υπέρ του 1-0, από το γκολ του Σουνά στο 15΄, καθώς ο Σκόνδρας ισοφάρισε για τον Ατρόμητο στο 89ο λεπτό και η αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έληξε 1-1. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν από το 44΄ με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Ταυλαρίδη.

Στην πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με σκόρερ τον 18χρονο Σουνά, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Καπετάνου για να σκοράρει το «παρθενικό» τέρμα του στη Σούπερ Λίγκα. Σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, στο 44ο λεπτό ο Ταυλαρίδης άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, καθώς παρά την εμπειρία αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, για επικίνδυνο παίξιμο επί του Αγκάνθο.

Παρά την προσπάθειά του στις αρχές της επανάληψης να πιέσει για να φτάσει στο 2-0, ο Άρης δεν τα κατάφερε. Προϊόντος του χρόνου και αφού πέρασε κάποιες δύσκολες στιγμές χωρίς συνέπειες, η ομάδα των δυτικών προαστίων κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 64΄ το σουτ του Ιγκλέσιας σταμάτησε στο δοκάρι των γηπεδούχων. Τελικά η υπεροχή του Ατρόμητου τελεσφόρησε στο 89΄, με τον Σκόνδρα να ισοφαρίζει από κοντά σε φάση διαρκείας και σε φάση που η μπάλα ίσως έχει βρει το χέρι του σκόρερ.


Διαιτητής/Βοηθοί: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)/ Γκάγκας (Λάρισας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)

Άρης (Πασιαλής): Βελλίδης, Καζναφέρης, Παπαζαχαρίας, Γιαννίτσης, Τσουκάνης, Παπαστεριανός, Κοέλιο, Σουνάς (72' Ασλανίδης), Καπετάνος, Γιαννιώτας (79' Νταμαρλής), Αγκάνθο (88' Κανούλας).

Ατρόμητος (Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος (68' Καραμάνος), Ιγκλέσιας (82' Μπέλιτς), Μπρίτο, Σουμπίνιο (75' Καραγκούνης), Επστάιν, Κούτσι

Κίτρινες κάρτες: Σουνάς (28', Άρης), Γιαννιώτας (69', Ά ρης), Παπαστεριανός (70', Άρης), Καπετάνος (71', Άρης)-Μπρίτο (10, Ατρόμητος), Ταυλαρίδης (28', Ατρόμητος), Ιγκλέσιας (31', Ατρόμητος), Καραμάνος (74', Ατρόμητος), Σκόνδρας (91', Ατρόμητος)

Κόκκινη κάρτα: Ταυλαρίδης (44', Ατρόμητος)

Σκόρερ: Σουνάς (15', Άρης)-Σκόνδρας (89', Ατρόμητος)

TO VIDEO ΣΕ ΛΙΓΟ
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ