2012-12-01 16:30:05
Φωτογραφία για ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ!
Το ερυθρόλευκο  τρένο  μετά  την αγχωτική νίκη επί της Τσεντεβίτα στο ΣΕΦ και τον από μηχανής Θεό  σε  εκείνο  τον  αγώνα  Σλούκα, άρχισε την ξέφρενη πορεία του και έχει πάρει  παραμάζωμα όποιον βρήκε μπροστά του.

Μεγάλο ρόλο σ'αυτό, πέρα από το "ξύπνημα" των παικτών, έπαιξε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οφείλουμε όλοι να του το αναγνωρίσουμε.

Ναι, εμείς είμασταν αυτοί που μιλήσαμε για το ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ, όταν οι πρωταθλητές κέρδισαν εύκολα τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΟΑΚΑ (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), αλλά είμασταν και αυτοί που μετά την βαριά ήττα από την ΕΦΕΣ στο ΣΕΦ, μιλήσαμε για την άμεση ανάγκη "να το πάρουν ΟΛΟΙ αλλιώς" μέσα στην ομάδα και κυρίως ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ήρθε και το περιστατικό με τον Ντόρσεϊ και το... γλυκό έδεσε!

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ! 

Με την αντικατάσταση του Ντόρσεϊ και τον ερχομό του Πάουελ, θαρρείς ότι κάποιος πάτησε το..
. διακόπτη σε αυτή την ομάδα και άρχισε να σαρώνει τα πάντα και τους πάντες στο πέρασμά της! Από εκεί που δεν ήξερες ΑΝ παίζει άμυνα και ΤΙ άμυνα παίζει, βλέπουμε μία ομάδα που με την μελετημένη της άμυνα στα ατού του αντιπάλου, σπάει κυριολεκτικά κόκκαλα! Το γεγονός ότι κράτησε μέσα στην κατάμεστη έδρα της τη Ζαλγκίρις στους 63 πόντους -μία από τις καλύτερες επιθέσεις στην ευρώπη- λέει πολλά και φυσικά αξίζουν πολλά μπράβο στον Γιώργο Μπαρτζώκα και το επιτελείο του για το "διάβασμα" του αντιπάλου. Κάτι που μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού ανάλογο "διάβασμα" έγινε τόσο στην Αρμάνι όσο και στην Εφές. Μην ξεχνάμε το "κλείδωμα" του πολύ... Φάρμαρ αλλά και του Βούγιασιτς στον αγώνα του ΣΕΦ. Το ίδιο χθες με τον Πόποβιτς Κάποιες ενστάσεις για τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους και πως είναι δυνατόν να μην παίρνει σοβαρό χρόνο συμμετοχής με τον ΚΑΟΔ και τον Κολοσσό, αλλά αντίθετα να μπαίνει στη Ζαλγκίριο Αρένα την ώρα που η μπάλα έκαιγε και να σκοτώνει με δύο συνεχόμενα τρίποντα τη Ζαλγκίρις, σ'ένα γήπεδο που τον αποδοκίμαζε έντονα,είναι ένα από τα παραδείγματα της δουλειάς του Γιώργου Μπαρτζώκα που δείχνει να έχει... ζεστούς όλους τους παίκτες του.

Το άλλο, είναι το γεγονός ότι ο Μπαρτζώκας πίστεψε στη νίκη και τους παίκτες του ακόμα και όταν πέρασε μπροστά η Ζαλγκίρις με 52-50 ενώ επανέφερε στη βασική 5άδα τους ξεκούραστους πια Σπανούλη και Παπανικολάου, οι οποίοι στο τελευταίο 5λεπτο έστειλαν τη Ζαλγκίρις... αδιάβαστη, με σερί 16-2(!) και παραλίγο ανάτροπη ακόμα και του -18 του πρώτου αγώνα στο ΣΕΦ.

Το ότι ο Σπανούλης έπαιξε σε τόσο σημαντικό αγώνα μόλις... 25'.39", τη στιγμή που οι... άλλοι στο Ελληνικό πρωτάθλημα για να κερδίσουν με νύχια και με δόντια μικρομεσαίους αντιπάλους (αν τους κερδίσουν...) είναι αναγκασμένοι να έχουν στο παρκέ τον Διαμαντίδη για 32,33 λεπτά, σαφώς και είναι ένα ακόμα επίτευγμα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Φωνάζει από μακριά πλέον ότι όλοι στον πρωταθλητή έχουν βρει το ρόλο τους και όσες αλλαγές κι αν γίνονται, όποιοι κι αν μπαινοβγαίνουν, η δυναμικοτητα της ομαδας δεν αλλάζει!

Για όλα αυτά λοιπόν, αξίζει ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στο Γιώργο Μπαρτζώκα!

Όπως επίσης, αξίζει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ η ομάδα μας... Δε γίνεται εμείς οι γαύροι, να βλέπουμε με... ζήλεια το γεμάτο και θορυβώδες γήπεδο της Ζαλγκίρις! Στο χέρι όλων μας είναι να στηρίξουμε ακόμα περισσότερο την ομάδα που μας κάνει περήφανους!

* Μόλις επανέλθει στους... γνωστούς του ρυθμούς ο Πρίντεζης και βελτιωθεί λίγο ακόμα ο Στράτος Περπέρογλου (χθες μία χαρά ήταν), μάθει ακόμα καλύτερα την ομάδα ο Πάουελ και... συνέλθει ο Δημήτρης Μαυροειδής, αυτή η ομάδα θα μπορέσει να αποδώσει ακόμα καλύτερα. Πόσο καλύτερα; Aρκετά για να μας στείλει στον... ψυχίατρο και το Λονδίνο!

Συνεχίστε έτσι μάγκες! ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ