2012-12-01 13:52:47
Φωτογραφία για ΓΥΡΙΣΕ... ΔΙΑΚΟΠΤΗ!
Δεν έχει περάσει καλά καλά ένας μήνας από τις 2 Νοεμβρίου, όταν ένας... απογοητευτικός Ολυμπιακός κέρδιζε μετά χιλίων βασάνων την αδύναμη Τσεντεβίτα με 79-77 στο ΣΕΦ.

Χλιαρές αποδοκιμασίες, προβληματισμός για την εικόνα των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης και… μπερδέματα από τον Ντόρσεϊ που τα έβαλε με όλους (εκτός από τον εαυτό του) και με όλα, συνέθεταν το σκηνικό στις τάξεις των ερυθρόλευκων, που έμοιαζαν να έχουν εκτροχιαστεί, χαμένοι στους ρόλους τους και στο παρκέ...

Από εκείνο το σημείο και μετά , εκ των αποτελεσμάτων, ο Ολυμπιακός γύρισε το διακόπτη! Χειρίστηκε σωστά την... μίνι κρίση και αντέδρασε ως ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Η μεταμόρφωσή του ήταν εντυπωσιακή και η βελτίωσή του στα τέσσερα παιχνίδια για την Ευρωλίγκα που ακολούθησαν πασιφανής σε όλους τους τομείς.

Η χαλαρή και τρωτή του άμυνα μετατράπηκε ξανά στο γνωστό οχυρό που έφερε τίτλους και απέραντη χαρά στο Λιμάνι, η δυσκίνητη και συχνά βραχυκυκλωμένη επίθεση άρχισε ξανά να πετάει φωτιές και οι μπερδεμένοι μέχρι τότε ρόλοι των ερυθρόλευκων άρχισαν να γίνονται ξανά διακριτοί, έτσι ώστε ο καθένας να φέρνει εις πέρας την αποστολή του στο χρόνο που αγωνίζεται.


Αποτέλεσμα; Ο Ολυμπιακός εκτόξευσε την παραγωγικότητά του από 74,3 πόντους σε 81,3 ανά αγώνα, ενώ περιόρισε παράλληλα το παθητικό του από 83,8 σε 64,8 πόντους κατά μέσο όρο!

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

Χθες, μάλιστα, περιόρισε την καλύτερη επίθεση της Ευρωλίγκας από τους 86,1 πόντους που πετύχαινε στα πρώτα επτά ματς σε μόλις 63, ενώ ανάγκασε την τρίτη καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης που μέχρι χθες δεχόταν 71,1 πόντους κατά μέσο όρο να δεχτεί 77.

Και έπεται συνέχεια...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ