2012-12-01 13:40:06
Φωτογραφία για ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΗΣ UEFA Ο ΒΕΝΓΚΕΡ...
Προβληματισμένος με την ενδεχόμενη υλοποίηση του πλάνου της UEFA για αύξηση των ομάδων που θα συμμετέχουν στο Champions League από 32 σε 64, εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αλσατός τεχνικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, πιστεύει ότι ο διπλασιασμός των ομάδων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και η κατάργηση, ουσιαστικά, του Europa League, θα λειτουργούσε αρνητικά για τις ομάδες μεμονωμένα αλλά και τα πρωταθλήματα.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

«Είμαι πολύ επιφυλακτικός, καθώς θεωρώ ότι κάτι τέτοιο θα έριχνε πολύ το επίπεδο. Αυτό που έχουν προτείνει είναι η δημιουργία ενός καθολικού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, το οποίο θα ήταν επιζήμιο και για τα εθνικά πρωταθλήματα και θα μείωνε το ενδιαφέρον από τα πρώτα κιόλας στάδια του Champions League», σημείωσε ο Βενγκέρ.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

Ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο βραβείο της «Χρυσής Μπάλας», τονίζοντας ότι: «Είναι λίγο δύσκολο το να διαλέξεις. Ο Μέσι έχει κάνει απίστευτα πράγματα, έχει σημειώσει 82 γκολ σε ένα χρόνο. Ο Ρονάλντο, από την άλλη μεριά, το αξίζει επίσης, δεδομένου και του ότι κέρδισε το πρωτάθλημα της Ισπανίας. Ο Ινιέστα κέρδισε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την εθνική Ισπανίας και του αξίζει επίσης το βραβείο. Δεν είμαι και φίλος, βέβαια, αυτών των πραγμάτων».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ