2012-12-01 13:09:18
Φωτογραφία για Νίκη οπωσδήποτε
Ο Γλύκος μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι τόσο για το ματς με την Βέροια όσο και για την επιστροφή του στην ενδεκάδα στο ματς με τον Ολυμπιακό. Για το ματς της περασμένης αγωνιστικής είπε: «Σίγουρα στην αρχή ήταν λίγο περίεργο για μένα, γιατί έμεινα πέντε παιχνίδια στον πάγκο και μου δόθηκε η ευκαιρία να δώσω τις δυνάμεις μου σ' ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι όπως ήταν με τον Ολυμπιακό. Εντάξει . στην αρχή λίγο τα πατήματά μου δεν ήταν όπως θα έπρεπε, στη συνέχεια όμως - πιστεύω ότι - άρχισα να πατάω καλύτερα στο γήπεδο και βοήθησα κι εγώ την ομάδα μου ώστε να πάρουμε αυτήν την ισοπαλία».

Για το πώς ένιωσε με την ισοπαλία: «Εμένα προσωπικά μου άφησε ένα ευχάριστο - γενικά - αποτέλεσμα γιατί παλέψαμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Καταφέραμε να πάρουμε αυτόν τον ένα βαθμό, γιατί κάλλιστα θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει και το παιχνίδι και να μιλούσαμε για μια ήττα. Τώρα, εφόσον είναι ένας βαθμός . μας βοηθάει για τη συνέχεια και σίγουρα πρέπει να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς τώρα με τη Βέροια που είναι το επόμενο παιχνίδι και είναι πολύ σημαντικό».


Για το ότι πήρε η ομάδα έναν μόνο βαθμό στα δυο ντέρμπυ: «Σίγουρα δεν είναι καλό, αν το σκεφτόμασταν πριν από τα παιχνίδια αυτό ότι θα παίρναμε ένα βαθμό σ' αυτά τα δυο παιχνίδια δε θα ήταν θετικό. Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, κοιτάμε τη συνέχεια. Αφήνουμε τα προηγούμενα, έτσι πρέπει να κάνουμε γιατί αν κοιτάμε τα προηγούμενα δεν πρόκειται να πάμε μπροστά, οπότε κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια και πιστεύω από εδώ και πέρα να έχουμε μια καλύτερη συνέχεια».

Για το ότι αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει καλές εμφανίσεις: «Πιστεύω ναι. Σίγουρα μπορεί να έρθει σύντομα κάτι τέτοιο. Εμείς προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε προπόνηση να βγάζουμε ότι καλύτερο μπορούμε άσχετα αν π.χ. με τον Παναθηναϊκό ή με τον Ολυμπιακό δε βγήκε αυτό που θα έπρεπε να είχε βγει. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, προσπαθούμε, δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση για να βγάλουμε καλύτερο πρόσωπο στο γήπεδο».

Για το αν αλλάζει κάτι ενόψει Βέροιας: «Ν' αλλάξει κάτι . δε νομίζω ότι αλλάζει. Απλά πρέπει να σκεφτούμε λίγο περισσότερο και να συγκεντρωθούμε σ' αυτό το παιχνίδι γιατί θέλουμε τους τρεις βαθμούς οπωσδήποτε»
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ