2012-12-01 12:53:57
Φωτογραφία για Τέτοια ματς σου δίνουν κίνητρα
Το θετικό αποτέλεσμα θέλει στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Ο Έλληνας προπονητής της Βέροιας τόνισε πως θέλει να γίνει ένα παιχνίδι, το οποίο θα ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι. "Eίναι ένας αγώνας από τον οποίο προσδοκούμε να έχουμε βαθμολογικά οφέλη. Βεβαίως η ιδιαιτερότητα ότι είναι αντίπαλος ο ΠΑΟΚ, έχει πολλαπλάσια οφέλη για την ομάδα και την πόλη. Όλοι οι παίκτες τέτοιου επιπέδου αγώνες θέλουν και το ίδιο συμβαίνει και με τους παίκτες μου"

Για το ότι η ομάδα πήρε βαθμό στην Κέρκυρα: "Η αλλαγή της ψυχολογίας δεν αφορά μόνο το αποτέλεσμα αλλά και την εμφάνιση της ομάδας. Εμείς θέλουμε να έχουμε μια ομάδα με αγωνιστική δυναμική και να κερδίζουμε βαθμούς γιατί θα έχουμε καλή παρουσία."

Για το πώς αντιμετωπίζει το αυριανό ματς: "Όπως όλα τα άλλα. ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη δυναμική αλλά και εμείς έχουμε το δικό μας στόχο και μέσα από αυτόν θα διεκδικήσουμε βαθμούς"

Για το πώς θα αντιμετωπίσει τον Αθανασιάδη: "Όπως τους άλλους αντίπαλους επιθετικούς. Για όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ, η αμυντική μας προσπάθεια είναι υπόθεση όλης της ομάδας"

Για το ότι στο γήπεδο θα υπάρχουν περισσότεροι φίλοι του ΠΑΟΚ: "Εϊναι ανάλογα πως θα το φωτίσεις το θέμα. Μια τέτοια ατμόσφαιρα δημιουργεί συνθήκες στους παίκτες να αποδείξουν ότι είναι ικανοί. Εμείς έτσι το φωτίζουμε το θέμα"

Για την επιστροφή του στην ομάδα:  "Είναι τόσο λίγος ο καιρός που νιώθω ότι δεν έφυγα. Άλλωστε συνάντησα πρόσωπα που συνεργαζόμουν."
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ