2012-12-01 12:02:07
Φωτογραφία για ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Μετά το Μιλάνο και τη Βιτόρια ο Ολυμπιακός πέρασε και από το Κάουνας, σπάζοντας το εντός έδρας αήττητο της Ζαλγκίρις.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και δεν χάνουν την ευκαιρία να το αποδεικνύουν σε κάθε αγώνα τους. Στη «Zalgirio Arena» πέτυχαν την πέμπτη διαδοχική νίκη τους και συνολικά έκτη στο Γ’ Όμιλο της Ευρωλίγκας και, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της πρώτης φάσης, διατήρησαν στο ακέραιο τις ελπίδες τους για την πρωτιά.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Μάλιστα έχουν τον ίδιο απολογισμό με τους Λιθουανούς (6-2), αλλά βρίσκονται δεύτεροι αφού υστερούν στην ισοβαθμία, από τη στιγμή που η νίκη τους στο Κάουνας ήταν με διαφορά 14 πόντων (63-77), ενώ στο ΣΕΦ είχαν ηττηθεί με 18 (61-79).

Ο Ολυμπιακός έχει άλλους δύο αγώνες να δώσει, με την Τσεντεβίτα στην Κροατία (06/12) και με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ (14/12). Στόχος φυσικά είναι το «δύο στα δύο», ώστε με πιθανό «στραβοπάτημα» των Λιθουανών είτε κόντρα στους Ιταλούς στο Μιλάνο είτε απέναντι στην Εφές Αναντόλου εντός έδρας να περάσει αυτός στην κορυφή του Γ’ Ομίλου.


Σε κάθε περίπτωση, στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης επικρατεί απόλυτη ικανοποίηση μετά το νέο «διπλό», στο Κάουνας. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Γιώργος Μπαρτζώκας, πάντως, προσπαθεί να διατηρήσει χαμηλούς τους τόνους εν όψει της συνέχειας, που προμηνύεται και θα είναι δύσκολη.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

Παράλληλα, στη «Zalgirio Arena» αποδείχθηκε στην πράξη πως όλοι οι παίκτες της ομάδας είναι χρήσιμοι κι έχουν το ρόλο τους στην ομάδα, με τρανταχτό παράδειγμα τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους. Ο Λιθουανός γκαρντ, που είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια, χρησιμοποιήθηκε για δώδεκα λεπτά κι έδειξε έτοιμος να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί από την τεχνική ηγεσία.

Πλέον, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στην Α1 μπάσκετ και την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη, που είναι προγραμματισμένη τη Δευτέρα (03/12) στο ΣΕΦ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ