2012-12-01 11:26:06
Φωτογραφία για ΓΚΕΤΣΕΒΙΤΣΙΟΥΣ : ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ
Για την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο Κάουνας, την δική του απόδοση, αλλά και το γεγονός ότι φέτος έχει λιγότερο χρόνο συμμετοχής, μίλησε ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.

«Φέτος δεν παίζω πολύ, αλλά κάνω υπομονή κι όταν παίρνω την ευκαιρία κάνω αυτό που ξέρω. Από την ομάδα μού έχουν πει ότι δεν θα με αντικαταστήσουν. Ότι δεν έχουν πρόθεση να με αποδεσμεύσουν και ότι με χρειάζονται.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Εγώ συνεχίζω να κάνω τη δουλειά μου, όπως κάθε μέρα. Είχαμε προετοιμαστεί καλά για το παιχνίδι και είμαστε σε καλή κατάσταση. Η καλή μας άμυνα ήταν το κλειδί για τη νίκη, αλλά ήμασταν εξίσου αποτελεσματικοί και στην επίθεση. Δεν αρχίσαμε καλά τη σεζόν, χάσαμε δύο συνεχή ματς με μεγάλη διαφορά, αλλά μετά την ήττα μας στο ΣΕΦ από τη Ζαλγκίρις έπρεπε να ξυπνήσουμε. Πλέον όλα είναι καλά», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Μαρτύνας Γκετσεβίτσιους.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

Ο Λιθουανός γκαρντ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στην διαφορά των 18 πόντων που δεν καλύφθηκε τελικά: «Όχι, δεν μας πειράζει αυτό. Θέλαμε να κερδίσουμε και τα καταφέραμε. Απομένουν ακόμη δύο παιχνίδια και θέλουμε να πάρουμε ισάριθμες νίκες. Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία αν θα είσαι πρώτος ή δεύτερος, γιατί ακολουθούν άλλα 14 ματς στο Top 16 και εκεί αρχίζεις από το μηδέν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ