2012-12-01 08:13:18
Φωτογραφία για Δυσαρέσκεια στους παίκτες της ΑΕΚ
Αλγεινές εντυπώσεις έχει προκαλέσει στους παίκτες της ΑΕΚ η πληροφόρηση πως μία από τις βασικές παραμέτρους που θα κρίνουν την είσοδο του Δημήτρη Βιντιάδη στην ΠΑΕ είναι η πορεία της ομάδας μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Οι «κιτρινόμαυροι» που ως επί το πλείστον είναι πολύ χαμηλόμισθοι και παράλληλα τους οφείλονται αρκετά χρήματα δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους θεωρώντας πως μία τέτοια «διαρροή» μόνο επιπλέον βάρος μπορεί να φορτώσει τις πλάτες τους στην προσπάθεια που κάνουν για να ξεκολλήσουν από τον πάτο της βαθμολογίας. «Αφορμή ψάχνουν για να μας πουν ότι στράβωσε το deal», έλεγαν χαρακτηριστικά χθες κάποιοι εκ των ποδοσφαιριστών.

Μέσα σε αυτό το κλίμα μοιάζε τουλάχιστον εξαιρετικά αμφίβολο (για να μην πούμε απίθανο) να εμφανιστούν θετικοί σε πρόταση για μείωση των αποδοχών τους από τους υποψηφίους επενδυτές.

Ερωτηματικά για ενδεκάδα


Αρκετά ερωτηματικά υπάρχουν για το βασικό σχήμα που θα παρατάξει ο Έβαλντ Λίνεν απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα τη Δευτέρα. Το πείραμα με τον Κουρέλα σε θέση αριστερού μπακ (εκτός ο τραυματίας Λαγός) δεν φαίνεται να προχωρά κι έτσι πιθανώς να αγωνιστεί εκεί με… ανάποδο πόδι ο Αρκούδας. Όσον αφορά στις δύο θέσεις του κέντρου και ελλείψει του τιμωρημένου Κορδέρο δοκιμάστηκαν σαν δίδυμα τα Γιάγκο-Ρίκκα και Φέτσης-Κοτσαρίδης.

Για τις άλλες θέσεις τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα. Κωνσταντόπουλος στο τέρμα (ο Λίνεν τον στηρίζει παρά το σοβαρό λάθος του απέναντι στον Λεβαδειακό), Βλάχος δεξί μπακ, Κοντοές και Κουτρουμπής στόπερ, Φούντας δεξί χαφ, Φουρτάδο αριστερό χαφ, Γκερέιρο επιτελικός μέσος και Κατίδης δεκάρι.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ