2012-11-30 23:22:06
Φωτογραφία για ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ Ο ΝΤΙΑΚΙΤΕ ΕΛΕΩ... ΧΟΛΕΜΠΑΣ!
Ο Ντρίσα Ντιακιτέ παρόλο που έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Πλατανιά έχει αρκετές ελπίδες να είναι βασικός για το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρσεναλ την τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ δεδομένης της τιμωρίας του Χοσέ Χολέμπας.

Ένας εκ των Ντιακιτέ και Μανιάτη αναμένεται να χριστούν βασικοί στην θέση του δεξιού μπακ με την Άρσεναλ, έτσι ώστε να πάει αριστερά ο Τοροσίδης και να καλυφθεί το κενό του τιμωρημένου Χολέμπας. Ο διεθνής μπακ συμπλήρωσε κάρτες με την κίτρινη που σντίκρισε στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με τη Σάλκε στην Γερμανία.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Να θυμίσουμε πως ο Ζαραδούκας, που θα ήταν μία λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι εκτός της λίστας της UEFA και έτσι δεν είναι εφικτό να χρησιμοποιηθεί στο ματς του "Γ. Καραϊσκάκης" για την 6η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όσον αφορά την Άρσεναλ της οποίας η αποστολή θα φτάσει στην Αθήνα το απόγευμα της Δευτέρας έχει πάρει 700 εισιτήρια από τα οποία έχουν διατεθεί έως τώρα περίπου 500.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ