2012-11-30 22:59:19
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΓΙ'ΑΥΤΟ ΞΕΣΠΑΣΑ!
Όλα πήγαν βάσει… σχεδίου για τον Ολυμπιακό και έτσι ήρθε η νίκη (63-77) απέναντι στη Ζαλγκίρις, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο νεαρός φόργουορντ των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, τόνισε πως σημαντικό ρόλο έπαιξε η καλή άμυνα των ερυθρόλευκων και το γεγονός πως τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του δεν επηρεάστηκαν από την «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιουργείται στη «Ζαλγκίριο Αρένα».

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» τόνισε αρχικά: «Ξέραμε ότι το γήπεδο αυτό έχει μεγάλη ένταση κι αυτό το γεγονός μας έκανε να παίξουμε ακόμα πιο δυνατά. Ο κόσμος μπαίνει στην ψυχολογία του αγώνα, αλλά δεν τον αφήσαμε να μας επηρεάσει. Δε λυγίσαμε σε κανένα σημείο και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Γι’ αυτό πανηγύρισα τόσο έντονα ένα από τα τρίποντα μου, είναι λογικό να ξεσπάσεις σε ένα τέτοιο ματς».

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

Όσο για το που κρίθηκε η αναμέτρηση: «Η Ζαλγκίρις έχει την καλύτερη επίθεση της Ευρωλίγκα κι εμείς την περιορίσαμε στους 63 πόντους. Αυτό τα λέει όλα. Καταφέραμε και περιορίσαμε βασικά της ατού, όπως τον Πόποβιτς κι εκεί βασίσαμε την άμυνα μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ