2012-11-30 21:14:34
Φωτογραφία για «ΚΑΡΦΙΑ» ΒΕΝΓΚΕΡ ΓΙΑ... ΜΕΣΙ ΚΑΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!
Οι περισσότεροι θαυμάζουν την Μπαρτσελόνα και τον Μέσι αλλά από ότι φαίνεται ο Αρσέν Βενγκερ δεν ανήκει σε αυτούς. Σε δηλώσεις που... «καίνε», είπε ότι η Μπαρτσελόνα χωρίς τον Μέσι θα ήταν απλά μια κοινή ομάδα και ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν θα ήταν ο ίδιος παίκτης με άλλη φανέλα.

Συγκεκριμένα μιλώντας στη γαλλική τηλεόραση, ο προπονητής της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, έριξε τα «καρφιά» του για την επιτυχημένη πορεία των Καταλανών και την... αλληλεξάρτηση του παίκτη με την ομάδα.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

«Η Μπαρτσελόνα χωρίς τον Μέσι θα γινόταν γρήγορα μια κοινή ομάδα», δήλωσε ο Αλσατός τεχνικός αφήνοντας αιχμές πως η επιτυχία των Καταλανών εξαρτάται άμεσα από τον 25χρονο παίκτη.

«Ο Μέσι έχει κατακτήσει ότι θα μπορούσε σε επίπεδο συλλόγου και έχει ξεπεράσει πολλά ρεκόρ αλλά αναρωτιέμαι θα μπορούσε να είναι ο ίδιος παίκτης κάπου αλλού;» είπε ο 63χρονος τεχνικός και συνέχισε εκφράζοντας την γνώμη ότι ο Μέσι δεν θα είχε την ίδια επίδοση πουθενά αλλού.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

«Πιστεύω ότι η Μπαρτσελόνα του ταιριάζει πάρα πολύ. Έχουν συνέχεια την μπάλα μέχρι εκείνος να πάρει μια καλή θέση και να απειλήσει, οπότε δεν θα ήταν ακριβώς ο ίδιος παίκτης κάπου αλλού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βενγκέρ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ