2012-11-30 20:34:04
Φωτογραφία για ΠΑΤΡΑΣ : ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ
Να αποδείξει ότι βρίσκεται σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο θέλει ο Φοίνικας, ο οποίος φιλοξενείται το Σάββατο στο Ρέντη από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της όγδοης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ ανδρών.

Όπως τόνισε ο προπονητής των «Πειρατών», Χρήστος Πάτρας, οι παίκτες του πρέπει να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και να διεκδικήσουν κόντρα στους αήττητους ερυθρόλευκους ό,τι καλύτερο μπορούν.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

«Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με αντίπαλο μία ομάδα η οποία βαθμολογικά, αλλά και αντικειμενικά, δείχνει να είναι εξαιρετικά φορμαρισμένη. Από τη δική μας πλευρά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε όπως πρέπει να παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια», είπε ο προπονητής της ομάδας της Σύρου και πρόσθεσε:

«Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να προσπαθήσουμε να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχουμε. Να δώσουμε στους εαυτούς μας, αλλά και συνολικά ως ομάδα, τη δυνατότητα να καταλάβουμε και να δείξουμε ότι είμαστε σε υψηλό επίπεδο».

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Φοίνικας θα παραταχθεί με τον Βραζιλιάνο διαγώνιο, Πέδρο Ντορνέλας ο οποίος πήρε τη θέση του Γερμανού Σεμπάστιαν Κράουζε, ενώ στην αποστολή αναμένεται να βρίσκεται και πάλι μετά από περίπου ένα μήνα ο Ουμπέρτο Ματσακόν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ