2012-11-30 19:47:03
Φωτογραφία για Πρέβεζα: Ένα περίεργο περιστατικό κλοπής αυτοκινήτου στο Καναλάκι
Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στο Καναλάκι στην Πρέβεζα πριν μερικές μέρες. Αυτοκίνητο αγροτικό ι.χ. από το οποίο έλειπε... το δυναμό βρέθηκε παρατημένο με παραβιασμένη την κλειδαριά της πόρτας σε περιοχή μερικά χιλιόμετρα μακριά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του pamepreveza.gr αγροτικό αυτοκίνητο προκειμένου να επισκευαστεί, μιας και είχε πρόβλημα στο δυναμό του, οδηγήθηκε σε τοπικό συνεργείο όπου και παρέμεινε στον αύλιο χώρο του.

Την επόμενη μέρα το αυτοκίνητο έκανε … φτερά και μάλιστα την στιγμή που σύμφωνα με τις μαρτυρίες, δεν μπορούσε να πάρει εμπρός και να λειτουργήσει.

Βρέθηκε όμως μερικές ώρες αργότερα σε κοντινό χωριό του δήμου παρατημένο στην άκρη του δρόμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι προσωπικά αντικείμενα που βρίσκονταν μέσα σε αυτό, όπως έγγραφα αλλά και πιστωτικές κάρτες, δεν πειράχτηκαν καθόλου.

Το μόνο που έλειπε ήταν ένα… κομπολόι Και τα περίεργα συνεχίζονται αφού σε κοντινό χωριό, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, από το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο, δηλώθηκε κλοπή ενός άλλου αγροτικού αυτοκινήτου… Πρόκειται για ένα 4Χ4 αγροτικό επίσης ιδιωτικής χρήσης το οποίο εξαφανίστηκε.

Περίεργο πάντως είναι το γεγονός για το πώς μεταφέρθηκε εκεί το πρώτο αγροτικό την στιγμή που δεν λειτουργούσε καθώς και ότι κάποιοι είχαν βάλει στο μάτι και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να αφαιρέσουν αγροτικό όχημα… για τον δικό τους σκοπό.

pamepreveza.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ