2012-11-30 19:16:09
Φωτογραφία για ΑΡΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΣΕ 16 ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ UEFA
Δεκαέξι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, από τους 23 που είχαν μπει υπό εποπτεία, άκουσαν σήμερα ευχάριστα νέα από την ΟΥΕΦΑ καθώς έδειξαν ισορροπημένο χρεωστικό υπόλοιπο. Σε επτά όμως, ανάμεσά τους και η Μάλαγα, θα συνεχιστεί η προσπάθεια αφού θα υποβληθούν σε επανεξέταση και ίσως να τους επηβληθούν νέες κυρώσεις.

Το τμήμα έρευνας είχε προσωρινά αναστείλει, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", την κατανομή βραβείων σε 23 σωματεία με την αιτιολογία ότι είχαν οφειλές μέχρι τις 30 Ιουνίου. Σύμφωνα με τους κανονισμούς του Financial Fair Play, οι ομάδες που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αυτή τη σεζόν θα έπρεπε να παρέχουν στοιχεία για της ανεξόφλητες οφειλές του μέχρι τον Ιούνιο.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Αυτό σημαίνει πως οι 16 ομάδες θα μπορούν από εδώ και στο εξής να λαμβάνουν βραβεία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.


Οι ομάδες αυτές είναι: Ατλέτικο Μαδρίτης, Ζελιέζνιτσαρ, Σαράγεβο, Μπάνια Λούκα, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Μπυντούτσνοστ, Ρούνταρ, Ρουχ Χορζόφ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Βασλούι, Ρούμπιν Καζάν, Φενέρμπαχτσε, Εσκίσεχιρσπορ, Μακάμπι Νεανία, Σκέντια.

Αυτές που δεν τα κατάφεραν είναι: Μάλαγα, Χάιντουκ, Όσιεκ, Ραπίντ Βουκουρεστίου, Ντιναμό Βουκουρεστίου, Παρτίζαν, Βοϊβοντίνα και οι υποθέσεις τους θα υποβληθούν από νέα εξέταση για να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

Επίσης η ΟΥΕΦΑ αναφέρει πως το τμήμα έρευνας έχει δώσει προθεσμία σε δύο συλλόγους, τη Λεχ Πονάν και την Άρσεναλ Κιέβου, να παρουσιάσουν τα επιχειρήματά τους αφού το οφειλόμενο υπόλοιπο επιδεινώθηκε από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ