2012-11-30 18:32:04
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΣΕΡΙ ΜΑΣ
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το Σάββατο τον Φοίνικα Σύρου στο ντέρμπι της όγδοης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ ανδρών και θέλει να κάνει το 8/8.

Το έργο των ερυθρόλευκων, πάντως, δεν αναμένεται εύκολο με την αλλαγή του Κράουζε με τον Ντορνέλας, για τους «Πειρατές», να προβληματίζει τον προπονητή του Ολυμπιακού, Δημήτρη Καζάζη

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

«Σε κάθε ομάδα όταν κάτι δεν πάει καλά και γίνεται μια αλλαγή, συνήθως μόνο θετικά αποτελέσματα έχει. Το πρόβλημα για εμάς είναι ότι ο Φοίνικας με τις τελευταίες εξελίξεις είναι μια ομάδα... άγνωστη κι αυτό μας κάνει να είμαστε πιο επιφυλακτικοί και πιο συγκεντρωμένοι. Στόχος μας δεν είναι άλλος από τη νίκη και γι' αυτό πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, αλλά σίγουρα θα είμαστε και αρκετά επιφυλακτικοί», τόνισε ο κόουτς του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας και από κει και πέρα να συγκεντρωθούμε στο επερχόμενο ματς με την Λέφσκι για το Challenge Cup. Τώρα όμως το μυαλό μας είναι μόνο στον Φοίνικα».

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Κώστας Χριστοφιδέλης που το τελευταίο διήμερο ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση, θα βρίσκεται στην αποστολή και θα δώσει κανονικά το «παρών» στο παιχνίδι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ