2012-11-30 16:52:03
Φωτογραφία για Γ. Κουμουτσάκος: Προκλήσεις ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο και ο ρόλος της Ευρώπης
Οι "προκλήσεις Ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο και ο ρόλος της Ευρώπης" είναι το θέμα δημόσιας συζήτησης που θα διοργανωθεί το απόγευμα της ...Δευτέρας 3 Δεκεμβρίου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, με πρωτοβουλία του ευρωβουλευτή της ΝΔ, κ. Γιώργου Κουμουτσάκου.

Στην εκδήλωση, που συνδιοργανώνεται με την ελληνική έκδοση της επιθεώρησης “Foreign Affairs” και το ευρωπαϊκό forum European Security Round Table, θα συμμετέχουν ως ομιλητές ο αμερικανός Ian Lesser, Διευθυντής του ευρωπαϊκού γραφείου του German Marshall Fund, ο αυστριακός Christian Berger, Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης thw EE για θέματα Β. Αφρικής, Μέσης Ανατολής, Αραβικής Χερσονήσου, Ιράν και Ιράκ, ο βρετανός Jamie Shea, Αναπληρωτής Βοηθός Γενικός Γραμματέας για θέματα ασφάλειας του ΝΑΤΟ και ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΚ για θέματα Εξωτερικών Υποθέσεων, Ιωάννης Κασουλίδης.

Σκοπός της συζήτησης είναι, μεταξύ άλλων, να αναδειχθεί ο κομβικός γεωπολιτικός ρόλος που έχει η Ελλάδα στην ασταθή αλλά εξαιρετικής στρατηγικής σημασίας αυτή περιοχή αυτή του κόσμου. 
 
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ