2012-11-30 15:30:05
Φωτογραφία για Προφυλάχθηκε ο Μασάντο
Χωρίς τον Πάουλο Μασάντο διεξήχθη η προπόνηση του Ολυμπιακού, καθώς ο Πορτογάλος μέσος προτιμήθηκε από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να προφυλαχθεί λόγω κρυολογήματος.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» αποφάσισε να μην πάρει μέρος στην προπόνηση ο συμπατριώτης του προκειμένου να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του, ωστόσο θα είναι κανονικά στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Ζαρντίμ εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον κρητικό σύλλογο, πλην του τραυματία Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος συνέχισε και σήμερα το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν την Παρασκευή το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το σαββατιάτικο ματς, απέναντι στον Πλατανιά, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή του Ολυμπιακού είναι οι Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Μανωλάς, Χολέβας, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Μασάντο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Κοντρέρας.

Οι ποδοσφαιριστές που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή θα γυμναστούν αύριο το πρωί στο Ρέντη στις 10:30.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ