2012-11-30 12:32:02
Φωτογραφία για ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ... ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Ο ΣΟ!
Ο Πάπε Σο σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και αμέσως έσπευσε να... δηλώσει ορεξάτος, για να αγωνιστεί στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Σενεγαλέζος μέσος, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί λόγω τραυματισμού μέχρι χθες φορώντας τα... "πράσινα", σκόραρε στο ντεμπούτο του στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην Προοδευτική και... περιμένει τον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά τις δηλώσεις του Σο:

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Πως νιώθεις που συνδύασες το ντεμπούτο σου, ουσιαστικά, με ένα γκολ;

«Είμαι πολύ χαρούμενους που συμμετείχα, διότι για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορούσα να παίξω. Δεν ήταν κάτι το συνηθισμένο, είμαι πάρα-πάρα πολύ χαρούμενος και θέλω να ευχαριστήσω όλο το ιατρικό τιμ και τον γιατρό της ομάδας για την πολύτιμη βοήθεια που μου προσέφεραν, επίσης δεν θα ξεχάσω και θα δώσω πολλές ευχαριστίες στον κ. Φερέιρα, τον προπονητή που ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό στην ομάδα, δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι εκείνος με έφερε στον Παναθηναϊκό κι εκείνος επέμενε για να βρίσκομαι εδώ».


Πως αισθάνθηκες που έπαιξες μετά από καιρό, σε τόσο βαρύ γήπεδο όμως;

«Υπήρχε πάρα πολύ νερό στον αγωνιστικό χώρο. Προσπάθησα να κάνω κάποιες πάσες αλλά δεν έβγαιναν, είδατε πως είναι η κατάσταση. Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο το δυνατό καλύτερα. Δώσαμε το μάξιμουμ».

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού πλέον;

«Στόχος μας είναι να κερδίζουμε όσο το δυνατό περισσότερους αγώνες κι αν είναι εφικτό και τον τίτλο».

Επέστρεψες πριν από μεγάλα ματς, ανυπομονείς να παίξεις κόντρα στον Ολυμπιακό;

«Ναι, το περιμένω. Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάει πως κι ο Παναθηναϊκός είναι ένας επίσης μεγάλος σύλλογος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θέλει Κατσουράνη ο Βρύζας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θέλει Κατσουράνη ο Βρύζας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ